реклама

реклама

Обласна Народна рада створила у своєму складі комісії. Про це під час прес-конференції учора заявив голова обласної народної ради, депутат обради від ВО «Батьківщина» Анатолій Бондаренко.

За його словами, з метою здійснення «контролю над органами влади», комісії, створені у складі Народної ради, – паралельні тим, що існують в обласній раді.

У Народній раді комісію з питань галузей народного господарства очолив Володимир Гресь, комісію з питань приватизації, власності, підприємництва, інвестицій і захисту прав споживачів – Наталія Старікова, комісію з питань правової політики, законності й правопорядку – Юрій Громовський, комісію з питань екології, природокористування, ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС та інших надзвичайних ситуацій – Юлія Воєвода, комісію з питань охорони здоров’я, материнства та дитинства – Любов Майборода, комісію з питань освіти, культури та духовності, молодіжної політики та спорту – Валентина Коваленко, комісію з питань планування бюджету і фінансів – Станіслав Овчаренко, комісію з питань регламенту, депутатської етики і місцевого самоврядування – Микола Овчаренко.

Як повідомлялося, загін самооборони обласної народної ради очолив Геннадій Шевченко.

Нагадаємо, обласна народна рада створила також президію, до складу якої ввійшли Анатолій Бондаренко, Леонід Даценко, Віталій Іляшенко, Юрій Ботнар, Петро Чернявський, Віталій Коваль, Юрій Сушко.

реклама

Коментарі  

 
+3 #16 Сима 04.02.2014 16:28
15.05.2011 "Вечірні Черкаси" Юлія Фомічева

– Чому ви часто змінюєте партії?
– Вісім років я була в демократичній партії – її вже немає. Ви хочете, щоб і Майбороди не було? Друга партія «Реформи і порядок». Її також практично зараз немає. Майбороді вмерти з цією політичною силою? Із БЮТ мене виключили, як і з «Нашої України». Чотири роки я є позапартійною. Є система цінностей, які для мене незмінні: національне відродження, свобода слова, покращення матеріального стану. Партії – це тимчасове явище, вони поки що не сформовані в Україні.
– Говорять, що Сергій Одарич використовує Вас як рупор для критики Тулуба…
– Без моєї волі використати мене неможливо. Всі ми одне одного використовуємо: нема вічних друзів, є вічні інтереси. Найважливішим для мене є депутатство, бо коли за тебе голосує 20 тисяч виборців – це такі крила, які вже ніякий губернатор тобі не зламає!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #15 незнайка 04.02.2014 16:14
ПЕРЕХОДЯЩЕЕ БЕЛОЕ ПРОКУРОРСКОЕ КРЕСЛО УЖЕ ПОД ....ДЖОКОНДОЧКИ НАЧАЛО СВОЙ ПУТЬ ПО КАБИНЕТАМ записывайтесь в очередь
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #14 Сима 04.02.2014 16:09
МАЙБОРОДА Любов Володимирівна
Депутатська фракція - Позафракційні
Постійна комісія - з питань екології, природокористув ання, ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС та інших надзвичайних ситуацій,
Біографія
Партійність: безпартійна
Трудова діяльність:
1975 - 1976 рр. – санітарка дитячої лікарні м. Черкаси.
1976 - 1978 рр. – монтажниця апаратури проводового зв’язку заводу телеграфної апаратури міста Черкаси.
1984 - 2010 роки – лікар-епідеміолог Черкаської міської санепідемстанці ї.
2010 - 2011 роки – заступник міського голови м. Черкаси з питань виконавчої роботи.
з жовтня 2011 року – головний спеціаліст департаменту охорони здоров'я виконавчого комітету Черкаської міської ради.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13 Департамент ОДА 04.02.2014 15:35
Шановний Сергію Борисовичу! Відповідально заявляємо: всі працівники нашого управління добросовісно написали коментарі - ЧЕКАЄМО ОБІЦЯНОЇ ПРЕМІЇ!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Гонта 04.02.2014 14:05
Убогість. Вони навідь не усвідомили самої ідеї створення Народної Ради. Депутати обласної ради, будуть контролювати депутатські комісії в яких вони перебувають і не на останніх ролях. Маразм. Навіщо тоді народна рада? Ви ж вже там маєте працювати.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #11 Сеня 04.02.2014 11:43
Нормально, члени комісії Народної ради проконтролюють все, якщо зрозуміють, що в рішенні сесії про бюджет, чи в програмі написано.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #10 Семьон 04.02.2014 11:24
Петро Чернявський... это не тот что при памаранчевых в 2004 ему предложили должность начальника управления евроинтеграции и инвестиций области и который завали всю роботу и которого уволили через полгода..типа по собственному желанию :-)
А пан Гресь это не тот товарищ, что каждый божий день ездил в Чорнобай и обратно на служебной тойоте? Его ж так поносила пани Майборода а теперь, что ее попустило?
А пани Майборода? Дайте ее биографию, когда она последний раз работала в медицине? Она же санитарный врач, пусть шайрмой занимается
А кто из панов Овчаренко построил в 30 метрах от 17 школы питейное заведение "к...." а кто был замом у пана Черевко?
И что самое главное, вся эта гоп-компания уже фейерически работала с 2004 по 2010 год и даже областную детскую больниуц не смогла достроить, а Тулуб это сделал за год :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #9 комент 04.02.2014 11:08
:zzz ну все- ситуація в Тулуба під контролем. Толя все зробить, так, як треба... Головне вчасно зробити якусь альтернативу ніби-то... Було б смішно, якби не бало так сумно. :sad:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #8 Василь Миколенко 04.02.2014 10:48
ЖАХ!
Комісію по місцевому самоврядуванню очолила людина, яка НЕЗНАЄ закону України "Про місцеве самоврядування в Україні" і в час, коли вона була заступником губернатора, в Черкасах ФІЗИЧНО, з допомогою "Беркута" та Одарича та Марінкевича, знищувались органи самоорганізації населення, були побиті люди, вирваня з допомогою автомобілей і тросів двері в приміщеннях ОСН, а приміщення були пограбовані та захоплені.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #7 Чукча 04.02.2014 10:45
А можно озвучить список т.н. обласной народной рады :roll:
И плиззз, образование, кто и что заканчивали т.н. члены презыдии.. :-)
Случаем не университет Аблязова экстерном и за два дня :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100