реклама

реклама

Біда України в тому, що її влада одночасно живе в Європі, прагне до Росії і хоче керувати, як в Білорусі. Таку думку висловив народний депутат Микола Томенко, інформує його прес-служба.

У дискусії стосовно геополітичного вибору України, цінностей та принципів правління в державі, яка особливо загострилася під час акцій протесту, з’являється все більше інформації про те, що представники влади, абсолютна більшість членів Партії регіонів зберігають кошти в європейських банках, їхні діти навчаються в європейських чи американських вишах, родини відпочивають та лікуються в Європі. Більше того – багато дітей чи членів родин мають ще й подвійне громадянство у європейських країнах.

– Найбільш показовою в цьому сенсі є сім’я Миколи Азарова, який весь період перебування на посаді Прем’єр-міністра був лобістом Росії, але після звільнення поїхав до Відня, оскільки там і бізнес, і майно, і гроші родини! – зауважив М. Томенко.

У той же час, за його словами, реальна політика полягає в тому, що команда Віктора Януковича орієнтується на Росію та вважає, що в геополітичному сенсі Україна має бути складовою або євразійської політики, або світоглядної доктрини «Русского мира». Натомість система управління багатьом представникам команди Януковича подобається, як в Білорусі – щоб був один керівник (умовно, новітній «цар»), який би формував систему влади до села і повністю контролював би ситуацію в Україні.

– Саме цей конфлікт – по суті, потрійне протиріччя, на моє глибоке переконання, і лежить в основі акцій протесту в Україні, – зазначив Микола Томенко.

На його думку, вихід із ситуації такий: щось треба привести до одного знаменника – або побудувати систему управління і цінностей в європейському контексті і сформувати владу, яка би відповідала цим цінностям, або інша альтернатива – і тоді Україна опиняється серед найгірших зразків моделей країн пострадянського простору. Але за умови, що Європейський Союз і Сполучені Штати повинні ухвалювати рішення щодо жорстких санкцій та «деєвропеїзації» бізнесу капіталу і родин нинішніх українських посадовців, вважає політик.

– Третього шляху немає. Або повна ізоляція влади від Заходу і Європи, або приведення у відповідність до європейських стандартів системи управління та цінностей в Україн», – підсумував Микола Томенко.

реклама

Коментарі  

 
+1 #4 Йо-ма-йо 08.02.2014 10:28
Правду каже Микола.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Почую кожного 08.02.2014 09:37
Цитую незнайка:
А о чем-нибудь менее умном например прожиточном минимуме минимальной зарплате минимальной пенсии продолжительнос ти жизни исчезновении вымирающих негазифицирован ных сел пожалуйста ГРЫНЖОЛОВ ЕЩЕ ТОГДА НАСЛУШАЛИСЬ

Ці питання в першу чергу треба адресувати до виконавчої влади га чолі з Януковичем. Команда так званих профффесіоналів довела Україну до руїни. Хам їздить по світу і клянчить: "Дай деньги, деньги дай!". Побудували вже нову Черкащину і нову Україну, почули кожного. Фінансовий рейтинг країни визначений як переддефолтний. Зате статки регіональних олігархів виросли в рази. Синок Саша-стоматолог виявлявся дуже здібним , багато, по словам папи, працює, і бац! вже мільярдер. Ось це і є покращення життя вже сьогодні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Loki 08.02.2014 00:08
Ну прям "Нардэп познаётся в ураинском бидэ". "Потрійне протиріччя" лехко решается только в контексте веры! Классическая "Троица" А.Рублёва! Шо за проблема для действительно верующего - "3 в одном"? Требуется ведь ТОЛЬКО ВЕРИТЬ!!! Но куча проблем в контексте знаний, когда начинают ДУМАТЬ! Извечный конфликт-"Вера vs Знания"! Два медведева в одном орле? Хі-Хі!! Не говоря уже о том, что система из одного уравнения с тремя неизвестными имеет бесчисленное множество решений!!! Остальное- м-л философия с единством противоположнос тей. Новооцерковленн ые комми так и не заметили разницу между уставом кпсс и "классикой", где на второй день творенья, разделив фифти-фифти Творец сам фсё понял и не сказал как всегда "Des i's Gut!!". Ничё личного!! Просто - классика жанра! Или же"Верую!", или же "Знаю!". Булева алґебра всегда даёт ответ, но только "чиста атеистам"! Библия же - только "чиста верующим". Ото-ж??? Сидеть на двух "золотых унитазах" - так "седалища ну никак не хватит"! ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 незнайка 07.02.2014 22:36
А о чем-нибудь менее умном например прожиточном минимуме минимальной зарплате минимальной пенсии продолжительнос ти жизни исчезновении вымирающих негазифицирован ных сел пожалуйста ГРЫНЖОЛОВ ЕЩЕ ТОГДА НАСЛУШАЛИСЬ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100