реклама

реклама

У Черкасах правоохоронні органи не відкривають кримінальні провадження за фактом побиття журналістів під час штурму ОДА в січні. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив прокурор Черкаської області Геннадій Дем’яненко.

– Стосовно журналістів. Під час подій у нас є дані, що постраждало 6 осіб. Ви знаєте, що це і представники польських та наших телеканалів. За усіма фактами триває перевірка, – сказав прокурор.

При цьому на запитання, чи є порушені кримінальні справи за фактом перевищення повноважень представниками міліції, які били людей, прокурор відповів так:

– Заяв таких, крім заяв журналістів, у нас в органах прокуратури немає. Коли надійде заява від конкретно взятого громадянина, то будемо розслідувати. На цей час таких заяв немає. Стосовно журналістів триває перевірка. Кримінальне провадження не відкривають.

Дивіть також ВІДЕО.


Нагадаємо, що в Черкасах від рук спецпризначенців постраждали не тільки польські журналісти, а й черкаські – журналіст «Інтера» Станіслав Кухарчук, оператор каналу «0472.ua» Олег Огілько, оператор ТРК «Вікка» Сергій Єфімов.

З ініціативи обласної організації НСЖУ журналісти зібрали 78 підписів під вимогою до правоохоронних органів припинити насилля по відношенню до них та їхніх колег. Спільну заяву «Не бийте нас – ми на роботі!» було передано керівництву управління МВС України в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #4 Я черкащанин 10.02.2014 23:57
Ну чому, чому вони після цього дивуються, що народ їх ненавидить?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 колега 10.02.2014 14:28
Думаю, по факту зміни в країні влади, цікаво буде послухати коментарі цього прокурора. Як він буде виправдовувати свою бездіяльність. Упевнений його "відмазки" будуть крутіше від багатьох художніх образів черкаських журнлалістів)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 yazon din alt 10.02.2014 14:16
Нормально? У них нет других заявлений ,кроме заявлений пострадавших журналистов - а значит, ипретупления НЕТ!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #1 Ковпак 10.02.2014 13:31
заяв від "побитих" журналістів не буде, бо вони усвідомлюють свою провину у підбурюванні масових заворушень
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100