реклама

реклама

Міська влада Черкас готова допомогти з транспортуванням тіла черкащанина Юрія Пасхаліна, який загинув у сутичках з міліцією в Києві, якщо його рідні звернуться щодо цього. Про це в коментарі «Прочерку» повідомив директор департаменту охорони здоров’я МВК Олег Стадник.

– Попри те, що в нас забрали станцію швидкої допомоги, ми намагатимемося допомогти. В нас є інший транспорт у комунальних підприємствах, зокрема, в КП «Комбінат комунальних послуг» є автомобіль, який вони використовують як катафалк, – зазначив Олег Михайлович. – Щодо інших дій, то судово-медична експертиза не підпорядкована місту.

Натомість перший заступник міського голови Віктор Беззубенко запевнив наше видання, що міська влада готова допомогти рідним Юрія і з транспортуванням, і фінансово.

– Ми засуджуємо будь-які дії і силовиків, і екстремістів, які призводять до смертей та ушкоджень, – сказав Беззубенко. – Зараз ми визначимося, яка допомога потрібна рідним Юрія, але про це знати преса не повинна. Піару на цьому робити не треба.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 Андрей 21.02.2014 23:04
Героям Слава !!!!!!!!!!!!!!! !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 voleyland 21.02.2014 11:53
Вечная память...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100