Екс-мер Черкас і лідер Вільних демократів Сергій Одарич разом з головою депутатської групи «Партія вільних демократів» Олегом Ліходькіним намагалися на засіданні 24 лютого повернути у депутатську групу Миколу Мирзу. Про це «Прочерку» повідомив депутат Олександр Радуцький, посилаючись на власні джерела.


Нагадаємо, що 1 листопада Мирза з іншими депутатами покинув команду Одарича.

«Спокуса грошима, посадами та бюджетними замовленнями», – прокоментував тоді вчинок депутатів Сергій Одарич.

Сам екс-мер у коментарі «Прочерку» зазначив, що нині депутатам, які покинули фракцію торік, відмовлено у поверненні до фракції.

– До фракції звернулася частина депутатів, які вийшли з неї після імпічменту, але які не голосували за мою відставку. Вони написали заяви про прийняття у фракцію. Серед таких депутатів і Микола Мирза. Ми це питання на засіданні Вільних демократів розглянули і прийняли рішення нікого не приймати, – сказав Сергій Одарич.

При цьому він зауважив, що фракція ПВД не співпрацюватиме в міськраді з регіоналами і комуністами.

Сам Миколи Мирза в коментарі «Прочерку» зазначив, що «однозначно планує повертатися» у команду Одарича.

– Я йшов на вибори разом з Сергієм Одаричем. Я розділяв його погляди стосовно розвитку міста. Я його тоді підтримував і зараз підтримую в цьому напрямку. Не я був ініціатором виходу з фракції. І відомо, яка була тоді важка ситуація. Всі, хто був разом з Одаричем, підпадав під тиск. Днями Сергій Одарич зателефонував мені, щоб я приїхав до офісу ПВД. Я приїхав, побачив, що він вже без бороди. На моє зауваження він відповів: «Я ж казав, як Сергій Тулуб піде з посади, то я збрию бороду». Він запитав, чи я відпочив, чи вже вийшов з підпілля і готовий до роботи? Я сказав, що так, – зазначив Микола Мирза.

Нагадаємо, що сьогодні депутатська група «Вільні демократи» налічує дев’ять осіб – це Олег Ліходькін, Наталія Даньковська, Володимир Шиятий, Марина Волошенко, Ніна Набокіна, Василь Маринкевич, Армен Акопян, Олександр Нагорний і Роман Макуха.

реклама

Коментарі  

 
+9 #15 Черкащани 26.02.2014 17:52
Політична ф...а!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #14 Смайл 26.02.2014 17:41
І як за Поплавські гроші відпочивалося? Пане Одаричу не заплямовуйте своє ім"я від Мирзу, бо на останніх виборах він керував купівлею голосів за кандидата від ПР! Чи ви це знаєте?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #13 Знающий 26.02.2014 15:53
И носило меня как кленовый лист....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #12 черкасець 26.02.2014 15:02
Повна люстрація БЮТу, який працював з ригами. Повна люстрація Шабанова, повна люстрації Слуцької, які при старій владі працювали в мерії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #11 Комент 26.02.2014 14:58
Ага, і підносив ж...у Поплавському - також під тиском? Чи так важко було, що брать аби де, аби брать? Знову до корита хочеться? ЛЮСТРАЦІЯ!!!!!! !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #10 Makar 26.02.2014 14:55
Поплавав Мірза по ополонці,та й прибило його назад.А тама - не буруть! Опоньки!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #9 незнайка 26.02.2014 14:50
Как нащот новых троллейбусов? А погашения убытков горбюджета за шкоду?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #8 гробарь 26.02.2014 14:43
Дядя Коля видать читает заклятия от беса как Пшонка - ни черта его не берет. Сколько орендаторов из ДТ его ежедневно проклинает и ничего, жив, курилка 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+22 #7 Черкасець 26.02.2014 14:28
Запроданці! Як земельку виділити при Одаричі, треба було спочатку з Мирзою потерти. Як з Тулубом три роки рука об руку гроші намивали, як перетворили площу перед будинком торгівлі на паркінг імені Колі Мирзи. А тепер вони хочуть повернутися. Люстрація хлопці і тільки таким горе мерам
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #6 Свої 26.02.2014 14:17
Повернення Мирзи в ПВД ой як настрахало Радуцького. Заради того, щоб побачити піджаті коленки Саші, треба його брати назад!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100