реклама

реклама

Колектив ТОВ АПК «Маїс» зібрав для українських воїнів у Криму благодійну допомогу, до якої ввійшли крупи, яблука, консерви.

Крім того, на рахунки Міністерства оборони України та Державної прикордонної служби перераховані кошти для повного та своєчасного матеріального технічного забезпечення воїнів.

Транспортом підприємства доставляються у військові і прикордонні частини південно-східного напрямку пальне, польові кухні, спорядження та обмундирування.

На переконання голови ради директорів АПК «Маїс», керівника обласної організації Народної Партії Сергія Терещука, сьогодні байдужим залишатись не може ніхто: ні громадянин, ні підприємства, ні організації.

– Товариство одним із перших в області надало фінансову допомогу сім’ям загиблих воїнів Небесної сотні та постраждалим на Майдані. Нинішня допомога військовослужбовцям і прикордонникам України стане, насамперед, нашою моральною підтримкою, зміцнить їхній бойовий дух і впевненість у всенародній підтримці. Ми і надалі не стоятимемо осторонь, разом з усім народом боротимемось  за суверенітет і цілісність держави. Правда і справедливість, безумовно, за нами, – зазначає Сергій Терещук.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 оксана 13.09.2014 23:36
Молодець Сергій Терещук....приємно прочитати про твою благодійність . Було видно з далекої юності що ти будеш порядною людиною
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 mn 08.03.2014 03:28
приємно знати, що в Черкасах є такі підприємства та керівники... !
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100