реклама

реклама

Услід за першим заступником голови Черкаської обласної ради Володимиром Вовченком обласні депутати звільнили з посади заступника голови облради Василя Касяна.

Опісля голова облради Валентина Коваленко озвучила рекомендовані Народною радою кандидатури на вакантні посади. Першим заступником пропонується обрати депутата від «Батьківщини» Михайла Мушієка, а заступником голови облради – Юлію Воєводу. Одразу ж надійшли пропозиції від кількох депутатів щодо скорочення посад заступників голови облради.

– Я не маю ні радників, ні помічників, проте якщо громада вирішить, що треба скоротити посаду і одного заступника, то я погоджуся, – сказала Коваленко.

Однак керівник секретаріату облради повідомив, що питання про скорочення посади заступників голови облради треба було вносити на початку сесії в порядок денний. Тому це питання відклали.

Зараз іде підготовка до таємного голосування. Оголошена 5-хвилинна перерва. У цей час до трибуни підійшла представниця самооборони, якій депутати не надали слово під час сесії.

Та повідомила, що самооборона виступає за оновлення влади і просить не підтримувати Мушієка на посаду першого заступника голови облради. Результати голосування «Прочерк» повідомить згодом.

реклама

Коментарі  

 
+9 #2 З народу 17.04.2014 15:35
Жесть а не рада :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 Дід Трохим 17.04.2014 15:01
Б.., які заступники, які "вакантні посади"? Шо там за прірва роботи, шоб купу прихвостнів за собою водить? Знову починається? Правду президент Чехії сказав: "одна банда воює з іншою" :-x
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100