Нещодавно на черкаському «Азоті» побував генеральний директор Міжнародної асоціації виробників мінеральних добрив (IFA – International Fertilizer Association) Люк Ман.

Під час ділової зустрічі з Люком Маном генеральний директор ВАТ «Азот» Віталій Скляров особливо наголосив на досягненнях підприємства на шляху постійної модернізації та покращення його функціонування, а також на позитивних сторонах і вигоді, яку отримає товариство від співробітництва зі спорідненими підприємствами. Потенціал виробничих і комерційних процесів у єдиній корпорації дозволить підприємству залучати більше коштів для подальшої модернізації і забезпечить стабільну роботу. Окрім того, це також дасть можливість серйозно підійти до вирішення важливих соціальних проектів, зокрема до оплати навчання у ВНЗ дітям виробничників з метою їх подальшої працездатності на «Азоті», до реконструкції об’єктів культурного і спортивного призначення тощо.

У рамках турне Люк Ман відвідує підприємства хімічної галузі як Росії, так і України, знайомиться зі станом справ, щоб потім про це доповісти на конференції IFA, яка відбудеться наприкінці травня в Монреалі (Канада). Мета таких відвідин, насамперед, полягає в тому, щоб підвищити імідж українських виробників мінеральних добрив та розповісти про останні тенденції інтеграції в цій галузі в Україні.

Люк Ман позитивно оцінив технічний стан підприємства, зауваживши про те, що тут впроваджено чимало заходів, які відсутні на заводах більш розвинутих країн. Про це повідомляє прес-служба ВАТ «Азот».

Для довідки: IFA – найбільша організація, яка об’єднує усіх світових виробників мінеральних добрив. Заснована у 1927 році).

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Kotovsky 06.05.2011 13:17
Чомусь пан генеральний директор доповідає про плани підприємства щодо "подальшої модернізації" та "вирішення важливих соціальних проектів" іноземному "гостю" и зовсім нічого з цих питань громадянам міста. Мабуть тому, що перевірити можемо, як воно насправді... :-)
Отже, як насправді "нове" керівництво підприємства що довгими роками нищило черкаську екологію, буде сприяти вирішенню соціальних та економічних проблем жителям міста невідомо.
Оплата навчання у ВНЗ дітей виробничників з метою їх "ПРАЦЕЗДАТНОСТІ на Азоті" - мабуть це важливо для керівництва заводу. А чи це так само важливо для тих, хто взагалі не має де працювати і, відповідно, не має змоги прогодувати свою родину? А як щодо молоді, яка зовсім не має уяви про те, куди піти навчатися щоб потім не опинитися (одразу по закінченні) на "біржі праці"?
Панове "прес-служба ВАТ "Азот", добрими новинами треба ділитись зі своїми НАЙБЛИЖЧИМИ сусідами - все ж таки в одномі місті співіснуємо!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100