реклама

реклама

Національні змагання з автомобільного слалому знову стартували у Черкаській області. Цьогоріч організатори перегонів – автомобільний клуб “Черкаси” – зважаючи на ситуацію в державі, назвали серію “Мирна країна – єдина Україна.” Перший етап серії розпочали минулих вихідних у Корсунь-Шевченківському.


- Чому ми обрали таку назву для цьогорічної серії, напевно, й пояснювати не треба, адже всі й так її розуміють. Кожен хоче миру в країні, – розповідає організатор серії та керівник автомобільного клубу “Черкаси” Андрій Яроменко.

Щодо результатів першого етапу Андрій Яроменко додає, що порівняно з попереднім роком, значно зросла майстерність учасників. Вони вдосконалили манери та техніку водіння, а також значно краще підготували автомобілі.

- Вже перший етап показав, що за рік наші учасники добре підготувалися до змагань, – робить висновки Андрій Яроменко. – Значно покращився їхній рівень. І приклад цього – це перемога у класі “Задній привід” учасника, який представляв саме Корсунь Ярослава Мороза. Він їздив на добре підготовленому “ЗАЗ 968″.


У класі “Передній привід” перше місце посів уже традиційний учасник з Києва Максим Шиков. А серед жінок кращою стала Яна Гриценко.

Другий етап серії вже готується прийняти Чигирин (7 червня). Далі буде Сміла, Канів, Камя’нка та Черкаси. Загалом організатори запланували шість непростих етапів, тож буде цікаво і учасникам, і глядачам.

Про це інформують організатори - автомобільний клуб "Черкаси".

Фото - Яна Гриценко

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100