Очистити виконавчий комітет від корупціонерів планує лідер ПВД і попередній переможець виборів на посаду мера Черкас Сергій Одарич.

Він вважає, що рівень корупції у владі зашкалює і приймаються абсолютно маразматичні рішення. Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

Особливо Сергія Одарича обурює будівництво багатоповерхівки біля перехрестя вул. Кірова – бул. Шевченка, де розташований ТРЦ «Любава» та будівництво нової зупинки навпроти Соборної площі.

Фото - vikka.ua

Фото - vikka.ua


– Наприклад, як ми бачимо, ростуть на тротуарах міні-супермаркети жахливого вигляду. У вигляді малої архітектурної форми ставиться торгівельний павільйон на центральній площі міста під виглядом об’єднання зупинок. Замість того, щоб Соборну площу прикрасити клумбами, ліхтариками, там ставиться жлобського вигляду кіоск. Теж саме на розі Кірова і Шевченка, де зростає 25-поверховий будинок. Інакше ніж злочином це назвати не можу. Це ж не відповідає ніяким будівельним нормам! І буде колапс, бо куди діти автомобілі, які під’їжджатимуть до будинку, перші 4 поверхи якого мають віддати під офісні приміщення? – обурився Сергій Одарич.

Він зазначив, що після введення в експлуатацію «Любави» зупинку громадського транспорту там і планувалося лишити.

– Вона мала бути прозора, легка, без будь-яких кіосків, або ближче до Соборної площі, зробивши за рахунок площі перед міськвиконкомом кишеню для заїзду, – пояснив Сергій Одарич.

Між іншим, Одарич пообіцяв завершувати судову тяганину та зносити розважальний комплекс "Бочка" колишнього регіонала Олексія Арсенюка, який він назвав незаконним. 

- Містам і громадам планують повернути функцію контролю за будівництвом. Ці повноваження в часи Юлії Тимошенко в нас забрали. але вони повертаються і тому до всіх цих питань буде суттєве реагування з боку інспекції державного архітектурно-будівельного контролю, - зауважив Сергій Одарич. - Зокрема, з’явилося розширення "Делікату", "Гранд-маркету" на Можайського. Те ж саме стосується арки по Хрещатику біля редакції газети "Нова Доба". Вважаю там не повинно бути забудови і ставитиму це питання перед обласною радою. Бо це об’єкт обласної комунальної власності.

реклама

Коментарі  

 
+5 #26 Анфіса 01.06.2014 17:27
ОДАРИЧУ скажи що сам витворяв коли був при владі? Чому в міськвиконкомі висиджують крісла 500 працівників і більша їх частина з посадами заступників та начальників. Скажи черкащанам скільки коштувала при тобі посада заступника начальника управління та начальника відділу? Поясни черкащанам. Як держслужбовці проходили конкурси при тобі.Тебе треба негайно на люстрацію і тільки потім вирішити чи може така людина бути міським головою чи ні?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #25 черкащанка 01.06.2014 12:13
А почему про театр ни слова, при Одарыче такаю яма возле театра была сделана по сей день так и осталась. Позор! Такое место отдыха с фонтаном было, все загадили. Или мало заплатили!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #24 Пармезан 31.05.2014 18:24
Мэр должон работать абсолютно бесплатно! Для блага народа, по идейным соображениям. Тогда и толк будет.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #23 Дід Трохим 30.05.2014 11:59
Кіоск канєшно жлобський, ну він - образєц естетіки порівняно з ямою. Та й ці стирили тіко кусочок скверу, а Алєгіч- увесь, ше й на 10 метрів вглибину :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #22 незнайка 30.05.2014 10:49
Очередные временщики-зарабатыватели НА ЛЕТУ СХВАТЫВАЮТ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+11 #21 стабилизец 30.05.2014 10:26
Замість того, щоб Соборну площу прикрасити клумбами, ліхтариками...
На этом месте могли быть темповские лихтарыки, лавочки и стовпчики. Опередили, демоны :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #20 італ 30.05.2014 10:23
Жлобские дебильные остановки с киосками в виде бань с кладбищенскими решетками начали ставить при Одариче. Он их утвердил ,как образец для города. При Одариче, вопреки всяким нормам ,появились огромные павильоны на проезжей части (ул.Сумгаитская)и почти на проезжей части(бывшая ул.Ленина).При Одариче за бюджетные деньги города в мэрии был создан целый отдел из его людей (сомнительной квалификации)по размещению тех самых киосков и павильонов.
По этому :не чего на зеркало пенять...
Кстати, во всех областных центрах и за рубежом киоски и павильоны уже давно никто не ставит.
Еще свежи в памяти бредовые идеи Одарича по реконструкции Хрещатика и тотальное,варва рское уничтожения зеленых насаждений на Соборной площади.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #19 Зроблено! 30.05.2014 09:56
Олегыч, а шо ж ты не говоришь людям, когда подписывали решение по Любаве - там и остановке не было, и количество парковочных мест - меньше, чем положено, и вдоль бульвара Шевченка не было предусмотрено какого-либо ограждения, чтобы на газонах не парковались? Забыл???? И Швец твоя ничего не могла с этим поделать, играясь в приписи и письма?!

А как асфальт ложили, про карманы, бордюры, разметку, перекрестки - чем думали?!

В своём глазу оно слона найти канеш, проблематично.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #18 вибір 30.05.2014 09:24
одарич розповідає про жлобство? :-x :-x :-x :-x :lol: :lol: :lol: слухайте, пане одаричу,не смішіть жителів міста!!!!!!хто б говирив,як не ви!!!!якби вас десь віднесло по далі від міста Черкаси..тоді б у нас все почало ставати більш прозоро і чесно!!!!!....слухайте,а ви не хочете поїхати кудись в інше місто "піднімати " його і показувати там "вашу " прозорість!!!!???...бо в нас скоро нічого не залишиться від вашої діяльності !!!!! :-*
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #17 Мир*а 30.05.2014 09:09
Любий мій Сергій, зноси все навколо, а потім я там зроблю паркінги як з Европейскої площі! А і про каштани не забудь --- під ніж їх клятих!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100