реклама

реклама

Голова Черкаської обласної державної адміністрації Юрій Ткаченко вважає, що сьогодні всі регіони України мають сприяти реалізації мирного плану Президента України Петра Порошенка та долучитися до відбудови зруйнованих окупантами міст. Про це він заявив під час візиту до визволеного від терористів Слов’янська, куди приїхав передати гуманітарну допомогу місцевим жителям.


Обласний очільник Черкащини найближчим часом планує сформувати бригаду з будівельників, які в Слов’янську долучаться до ремонту зруйнованих найманцями та сепаратистами об’єктів, перш за все, соціального значення. Разом із ним жителів Слов'янська відвідала куратор Черкащини, уповноважена Президента з мирного врегулювання конфлікту на Донбасі, депутат Верховної ради Ірина Геращенко.


– Сьогодні Президент України Петро Порошенко докладає всіх зусиль для встановлення миру на Сході України і відбудови зруйнованих терористами-найманцями українських міст, – наголосила Ірина Володимирівна під час спілкування з місцевим населенням. – Глава держави вітає ініціативи українців, які спрямовані на відродження Донбасу.


Юрій Ткаченко та Ірина Геращенко відвідали соціальні об’єкти Слов'янська – школи, дитячий інтернат, пологовий будинок та лікарню, які потребують значного ремонту.


Крім того, голова Черкаської ОДА разом із народним депутатом передав жителям Слов'янська гуманітарну допомогу від Черкащини – продукти харчування, ліки першої необхідності, речі, іграшки дітям. Також він роздав місцевим жителям національні прапори, один з яких було встановлено на будівлі Служби безпеки України, де кілька днів тому майорів російський триколор та базувався сепаратистський штаб.


– Я вірю, що разом з українськими прапорами в Слов’янськ назавжди повертається Україна, – переконаний Юрій Ткаченко.


Не забув Юрій Олегович і про військових з першого резервного батальйону Національної гвардії, що дислокується на горі Карачун поблизу Слов 'янська.


Бійцям батальйону він передав тепловізори, інформує прес-служба Черкаської ОДА.

Фото прес-служби Черкаської ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #26 Вячеслав 14.07.2014 10:56
Цитую Цензор:
Бажано посприяти відновленню Черкас. На вулицях міста можна фільми про війну знімати.

Потерпите! Сначало Славянск необходимо "восстановить", далее весь Донбас,а вот потом уже... И это будет продолжаться до теж пор пока мы с вами не пойиём, что при власти сейчас в большей своей степени нажодятся приспсобленци, которые знают, что срок их полномочий очень короткий и они будут делать всё, чтобы урвать как можно больше. Пока это можно сделать на Донбасе.Поэтому и проявилась у Юрка такая пламенная "любовь" к этому региону. Да Юрец!Андрюха знает что говорит.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #25 Вячеслав 13.07.2014 10:35
Цитую Шпион:
Андрей:"Юрец!Слышал,что Сеня бросит .... бабло на восстановление Донбаса.Рви туда и попробуй зацепить объемов милиончиков хотя бы 300-400". Юрий:"Тельманович,я это знаю.Сейчас районы собирают харчи и пойдем колоной.С Владимировной говорил вчера,она пиар обеспечит". Андрей:"Молодец,баджана .Растешь на глазах.Имей ввиду,от Пороха будет жесткий контроль за бабками.Серый сказал,что контролировать будет "Наша ряба". Юрий:"С этим не договоришся.Прийдется идти на понижение рентабельности" Андрей:"Мои 20 процентов,все сверху ваше с патроном как было по садам".

Кто бы сомневался!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #24 Вячеслав 12.07.2014 16:53
Цитую 1-1-1:
Крім студії у Савіка, Геращенко веде переговори САМА З СОБОЮ :sad: :zzz

Я помню.как Геращенко брызгая слюною,обвиняла наших солдат в том, что ведут они себя не патриотично, требуя за свою работу материального вознагрождения.Господи! избавь нашего президента Порошенко от таких кадровых назначений! Неужели его самое близкое окружение не понимают, что все эти ткаченки,гераще нки и прочая постать,работаю т на снижение его авторитета. Очень бы не хотелось повторения им(Президентом) судьбы Ющенко! Я хочу напомнить О. Свинарчук о его обещаниях о том,что кадровые изменения обязательно коснутся Черкащины и все эти наазначенцы,кот орые сейчас правят бал, уйдут в небытие.Черкащина пока Мирно ждёт! Затягивание времени работает не на команду президента.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #23 ОХ 11.07.2014 10:46
Ну до чого ці фотографії???? ПОЯСНІТЬ ДО ЧОГО!!! ВИ ХОЧ РОЗУМІЄТЕ, ЩО НА ТАКОМУ ГОРІ НЕ ПІАРЯТЬСЯ!!! А ні ж бо одягай форму, і залишайся сам воювати, тоді це сприймуть серйозно, а так......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #22 простий народ 11.07.2014 10:43
Вже як нам усім тут стало добре жити - то і слів не знайти! Ні виплати , ні проплати - одні борги! Ці люди прості-смертні, як звикли самі виживати - то так і є, і залишається!
А тепер ще ДОНБАС треба рятувати! Звичайно він цим займається не РАДИ НАС ЧЕРКАЩАН!
А РАДИ СВОГО УТРИМАННЯ НА ЦІЙ ГРІШНІЙ ПОСАДІ....
А МИ ЯК були зі своіми проблемами, так і Залишилися....... ТЕРПІТЬ!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #21 Социолог 10.07.2014 21:52
Експедитора з губернатора роблять! Системно і наполегливо.Піарники його не на нього працюють Сто пудів
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #20 українець 10.07.2014 20:50
це гарний піар губернатора від його радників. Проте якби така ж доля спіткала інші регіони України, то чи кинувся б Донбас на допомогу?? Крім того, я так розумію, що відбудова Донбасу - це завдання центральної влади, а не Ткаченка. Ткаченку варто було б зайнятися розбудовою Черкащини. Чи просто фірма Надія отримала на Сході гарні замовлення???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #19 8 10.07.2014 20:46
Трембита - "Юрик, но не Ботнар!". А фото с автоматом на фоне?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #18 О.ЧУПРИНА 10.07.2014 18:37
Цитую новий:
А навіщо з Черкасс туди будівельників везти ? Там завжди було велике безробіття, тож нехай місцеві отримають можливість копійчину заробить !

Читайте коментар шпіона.Правда там не весь аудіо запис ділової розмови.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+19 #17 1-1-1 10.07.2014 17:40
Крім студії у Савіка, Геращенко веде переговори САМА З СОБОЮ :sad: :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100