Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко готує лист на міського голову Черкас Сергія Одарича з пропозицією перейменувати одну з вулиць міста на честь Ігоря Федоровича Момота.

Разом із тим обласний очільник вносить пропозицію голові Державної прикордонної служби України Миколі Литвину присвоїти навчальному центру підготовки молодших спеціалістів Держприкордонслужби «Оршанець» ім’я генерал-майора прикордонної служби Ігоря Момота.

– Це герой нашого часу, пам’ять про якого потрібно зберегти, аби наше сучасне покоління вчилось на прикладі його патріотизму та відданості, – зауважив Юрій Ткаченко.

Крім того, обласний очільник ініціює нагородити Ігоря Момота званням «Героя України» посмертно. Відповідні документи за його підписом вже надіслані у Київ у Адміністрацію Президента, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #6 адекватный 18.07.2014 00:07
Все вірно, але знов цей клятий украінський самопіар та перевищення своіх повноважень ради зарисовки. Вулиця в черкасах - добре. Чергове звання дуже вірно, звання Героя Украіни судячи з викладених інформацій достойний офіцер не раз здійснив подвиг,але при чому тут губернатор, де він вичитав в своіх повноваженнях що має право ініціювати присвоєння звань та нагород прикордонникам. Офіцер прикордонноі служби жодним чином немає підлеглості до ОДА. В нього взагалі було мало начальників яким підпорядковував ся.це Голова служби прикордонноі та його зами, Голова Верховноі ради та Президент. Все. Це люди які можуть ініціювати та нагороджувати. Решта це брудні політикани шукаючі підвищення свого брудного рейтингу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 адекватный 16.07.2014 20:01
Сумно що в Украіні, яка єдина пережила 90 -ті без війни люди гинучи від куль стають героями. Скільки ще ці люди могли зробити для держави та своіх сімей, а скільки дітей вже не народяться ніколи. Ганьба політикам лжепатріотам які задля своіх олігархічних амбіцій та задоволення своіх американських та російських хазяів пожертвували самим цінним - миром та життями людей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #4 Пшонтий Пилат 16.07.2014 19:57
Цитую ПРиБЮТ:
Сьогодні хлопчика 25 років поховали,загину в за нас


Потому, что существует негласное разделение на аристократию и плебс. Герой Украины - это орден только для аристократии. Если посмотрите список награжденных, то там одни депутаты, генералы, директора и прочие сливки общества.
Из всех погибших только генерал-майора Момота военная чинота причислила к аристократии и признала равной себе, несмотря на то, что несколько солдат погибли вместе с ним, точно при таких же обстоятельствах .
При этом, Боже упаси, я ни на йоту не хочу приуменьшить подвиг Игоря Федоровича. Он настоящий герой и заслуживает этой награды. Но меня коробит две вещи - разделение воинов на низшую и высшую касты и тот факт, то Игорь Федорович окажется в одной компании с такими "героями", как Тулуб, Засуха и Литвин.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Ветмед 16.07.2014 19:25
Хай краще перейменує свій Фермерський ринок на ринок ім.Родняної- начальника головного управління ветмедицини в Черкаській області. Вона цього моменту жде бо заслужила.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 незнайка 16.07.2014 16:15
Разумнее назвать вновь построенную улицу а предлагать без выделения денег на переименование? Кто за эту инициативу будет платить? Земля у нас даже в водоохранной зоне не имеет цены? Ну ИНЫЦЫАТЫВНЫЙ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ПРиБЮТ 16.07.2014 16:11
Момот-ГЕРОЙ ! Питань нема,а чим не ГЕРОЇ решта Черкащан ? Сьогодні хлопчика 25 років поховали,загину в за нас.Йому вулиці шкода? Не заслуговує? Коли Леніна на Небесної Сотні переіменують? Влада обіцяла,поки в крісла не всілася...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100