Інтерв’ю з полоненим у Маринівці 22-річним резервістом із Черкас Дмитром Половинкою, опубліковане «Інфо корпусом» на каналі «Youtube», зібрало вже понад 37 тисяч переглядів.

Дмитро розповідає, що після отримання повістки відбув на десятиденне навчання, після чого прибув на Схід.

На блокпосту знаходиться вже чотири місяці.

Увесь цей час жив в окопах, харчувався сухпайками. Через те, що їжу часто не довозили, їх підгодовували люди. Споживали молоко та сир.

реклама

Коментарі  

 
+2 #4 333 18.07.2014 06:40
Цитую Вася:
Молодец, не убежал как некоторые! Будем помогать чем можем!

это ты про себя что ли?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 Вася 17.07.2014 23:04
Молодец, не убежал как некоторые! Будем помогать чем можем!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 адекватный 17.07.2014 19:00
Ось така вона гірка правда. Це "досягнення" Гриценка з Юлькою та Ющом. Раніше в кожному взводі був позаштатний повар, який на польових виходах готував іжу. В кожній роті старшина був практично рофі шеф- кухарем, який в польових умовах так організовув готування іжі що солдати ждали коли в поле, тому що іжа була смачнішою ніж та що готували в частинах в столових. Ці горе інтегратори до европоамериканс ьких стандартів вирішили що солдат не повинен чистити картоплю і отдали це на відкуп фірмам, звісно за хороші гроші які кормили солдат. А ось війна , і те що нема підготовлених кухарів півбіди, голод би навчив, але нема кухонь в підрозділах, а ця техніка дуже різна від переносних кп20 на 20 чоловік до мобільних хлібзаводів на автомобілях, тай старі добрі алюміневі котелки поздавали на метал. А ось і підтвердження бездарності крикунів з майдану у всьому. Про бойове злагодження перед тим як кинути до бою я взагалі мовчу
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 незнайка 17.07.2014 16:45
Юношу обвинять не в чем!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100