реклама

реклама

Поки на нашу землю не повернеться мир і спокій, міський голова Черкас Сергій Одарич радить усім бути максимально пильними, особливо, в людних місцях.

– Слава Богу, що вчора в мішку на Соборній площі виявився поролон, але завтра там може з’явитися не поролон… Ніякі спецслужби не здатні цьому протидіяти, бо неможливо набрати таку кількість людей, яка б оглядала всю територію міста. Тому усі ми повинні стати очима і вухами, які постійно моніторитимуть весь простір нашого міста. Раджу звертати увагу на підозрілих осіб, на людей, що говорять з акцентом, – зазначив Сергій Одарич.

За словами начальника сектора зв’язків із громадськістю УМВС України в Черкаській області Дмитра Грищенка, підозрілий пакет на Соборній площі першим побачив постовий, який чергує в облдержадміністрації. Цю інформацію він передав патрульним працівникам міліції, маршрут яких пролягає поруч. Останні викликали на місце події вибухотехніків.

Фахівці встановили, що в пакеті – поролон. Однією із версій, звідки на площі взявся пакет, є те, що його хтось забув із учасників молебню, який відбувався на площі.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100