Прихильники Партії регіонів висловлюють своє обурення подіями, що сталися цього тижня на Соборній площі під час проведення акції «Україна – без Януковича». Принаймні про це свідчить лист, який опубліковано на сайті обласної організації ПР.

У ньому громадянка Галина Карпенюк висловила своє бачення подій, що відбулися на площі:

«Спокійний ранок. Черкаські регіонали роздають перехожим газети та спілкуються з людьми на наболіли теми суспільства. Потроху біля наметів об’єднаної опозиції збираються активісти-опозиціонери, з десятка зо два, і, як завжди, одні й ті ж обличчя.

Знову за своє! Опозиція розгортає плакати: «Україна – без Януковича!» та «Черкащина – без Тулуба!».

Та ось несподіванка! У Черкасах існує й інша думка! З’явилися плакати іншого змісту: «Черкащина – за президента Януковича!» та «Геть з Черкащини провокатора Томенка!». Загомоніли...

Улюбленець опозиційної публіки пан Булатецький на всякий випадок почав позувати на фоні всіх плакатів, одним словом, – демократ. Але потроху наявність захисників дій Президента та губернатора стала дратувати завжди незадоволених, очевидно, самих собою опозиціонерів: пан Томенко на під’їзді, а тут «Геть з Черкащини провокатора Томенка!». Неподобство. Як завжди, Микола Булатецький, який ніколи не відрізнявся своєю толерантністю та вихованістю, зі своїми «любими друзями» грубо зірвали плакат. Жительку Черкас, яка стояла поруч та не поділяла, мабуть, думку опозиціонерів, ця «вихідка» обурила і вона зробила теж саме з плакатом «Україна – без Януковича!». Що тут почалось! Як посміла! За скільки продалась?!.

А ви, шановні? Полетів на землю і другий плакат у підтримку Януковича. Оскаженілий пан Микола почав по ньому топтатися. Але й опоненти не стерпіли. Молодий чоловік зірвав плакат «Черкащина – без Тулуба!». Гомін, крики, одні – «за», а другі – «проти...»

Далі жінка обурюється, що опозиціонери назвали своїх опонентів провокаторами. На що «відважні жінки пропонували зробити теж саме опозиції, яка вже набридла своїми діями усім мешканцям міста, та нарешті зайнятися корисними справами». І запитує, чого, мовляв, «тільки напередодні виборів, до Черкас починає їздити шановне панство з Києва та вказувати на те, що зроблено не так?», вказуючи на візит Миколи Томенка.

реклама

Коментарі  

 
+2 #14 Татьяна Новакова 21.07.2012 00:00
"Оскаженілий пан Микола почав по ньому топтатися"
Є такі люди, до яких так і хочеться підійти і спитати: "Що, дуже тяжко жити без мізків?"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #13 Svoboda 19.07.2012 22:07
Цитую Дмитро:
можно отправить апазицию в Крым, например ?

А може тебе в Рашу?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #12 Таня 19.07.2012 21:45
Страшно і уявити, що в самому центрі України, в такому гарному історичному місті,як Черкаси утворилося таке страшне кубло націоналістів, які дійсно розривають Україну на частини, прикриваючись гаслами національної любові.Щиро, по українському посміялася над коментарами,все таки ми українці хороші гумористи.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #11 томиленко 19.07.2012 17:54
Пан Булатецький!..,мне,из-за вас, стыдно и за Черкащину обидно! Успокойтесь и ведите себя адекватно, либо долой из списка
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 Ужасть 19.07.2012 17:41
Цитую Ганджубас:
Пан Булатецький,як глибоко віруюча людина,у чому він нещодавно зізнався, не міг так вчинити.Це ганебний наклеп проплаченої регіоналки на безгрішну людину й взагалі- світоча, щита й меча української опозиції,її живого втіленя.Юлі-Колю!

Та не...конечно не мог вчинити....это он ее, женщину, с турникетом попутал :lol: :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 ха 19.07.2012 17:29
плакаты за Ян...ка и против Томенка держат родственники работников обладминистраци и
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Ужасть 19.07.2012 17:10
Бедная Украина... Цари и гнобители народов...работали над укреплением и расширением границ государства, а тут что голубые, что оранжевые рвут ее на части.
Оженився дурний,
та взяв дуркувату,
не знали що робить,
запалили хату
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #7 Семенко 19.07.2012 17:03
Геть хв....на всю голову Булатецький задовбав не лише черкащан! Який сором! Куди йому в депутати? В черговий раз вся Україна буде знати, чим багата земля Тараса і Богдана - прид...ами і мар....ами. Немає за кого голосувати цієї осені: якщо свої, то не зовсім розумні, а якщо чужі, то.......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #6 ktd 19.07.2012 15:40
Р.....кие наймиты такие смишные
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #5 Андерлехт 19.07.2012 15:26
вдумайтесь в формулировку "опозиційної публіки"! Т.е. если я не поддерживаю теперешный БЕСПРЕДЕЛ , то меня стоит отнести к сомнительной публике,и в спину шептать апппоззиционер
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100