Більше тисячі байкерів з України та зарубіжжя приїхали на Черкащину, аби вшанувати пам’ять їх славетного предка Богдана Хмельницького. Привітав їх на черкаській землі голова обласної адміністрації Юрій Ткаченко.



Патріотам, головним учасникам Міжнародного мотофестивалю «Дорога на Січ», що проходить на Черкащині вже вдруге, Юрій Ткаченко подарував символи української державності – національні стяги. 


А громадський діяч, депутат міської ради Микола Мирза, який цього разу виступив у ролі засновника фестивалю, отримав  з  рук губернатора козацьку булаву.


– Пропоную цей  символ козацької влади зробити перехідним, аби щорічно він знаходив нового власника серед найбільших патріотів байкерського руху, – зауважив Юрій Ткаченко.


Натомість Микола Мирза зазначив, що фестиваль заслуговує на звання щорічного і традиційного, адже знайшов велику кількість шанувальників серед власників залізних коней: минулого року захід старував з 500 осіб, цього року учасників вже більше тисячі.


– У байкерів є дві шановані історичні постаті і обидві тісно пов’язані з Черкащиною – це Тарас Шевченко і Богдан Хмельницький. Шевченка ми вшановуємо на початку липня, а перші вихідні серпня вирішили присвятити гетьману Хмельницькому, – розповідає Микола Олександрович.


Після зустрічі на головній площі Черкас, байкери вирушили до Чигиринщини, – колишньої гетьманської столиці, аби вшанувати пам'ять їхнього славетного предка Богдана Хмельницького, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.


Фото прес-служби Черкаської ОДА

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-1 #15 Прагматик 04.08.2014 10:10
Цитую Житель:
Мені не потрібен губернатор, який орієнтується на армію чи на масові зібрання. Мені потрібен губернатор, який притягує інвесторів, відкриває нові виробництва, створює робочі місця і ремонтує дороги.

Покажи, "Житель", яка зараз в Україні є область, де відкривають нові виробництва. створюють нові робочі місця і будують дороги? :lol: Таке є хіба що у Львові і в Харкові - в обох містах по одному підприємству. На обох ремонтують танки.Прокинься, "Житель" - в твоїй країні війна! Разом з тим, Ткаченк постійно демонструє прагнення знайти інвесторів - тільки ж нащо це помічать, якщо можна хоч на комусь вимістить свою безсилу злобу за те, що часи зараз невеселі. Правда, "Житель"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #14 Дід Трохим 04.08.2014 07:49
Як можна "цього разу" виступити "в ролі засновника"? Хто в засновники крайній? Тоже хочу катать на моцику дєвок, жлуктить пиво, ні... не робить і при всьому цьому получать чмокі від губера і вважатись ох... яким патріотом! :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #13   03.08.2014 20:16
Мирза: Козацька булава та національні прапори на прощання.
"Я подружився з Юрієм Ткаченко тоді, коли він....., ....й поліз на площу за булавою."
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-6 #12 Хар Лей 03.08.2014 14:30
Во время войны трудно придумать лучше губернатора, чем Ткаченко. А байкеры - это просто байкеры. Хорошо, хоть бабки для бойцов АТО по ходу собирают.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #11 Соціолог 03.08.2014 14:26
Цитую Черкас:
[quote name="Знаючий"]Цього хлопця сприймають як волонтера, шоумена, але не як голову ОДА.

Ткаченко, який ще три місяці тому не був публічною особою, семимильними кроками йде класичним шляхом розкрутки іміджу - через масові зібранння. Я навіть не очікував, що він настільки швидко здобуде масову симпатію черкащан - в десятки разів більшу, аніж її мав Черевко і в сотні раз більшу, аніж вона була у Тулуба.
Черкас не смішить. Навіть не фахівець з піару розуміє, що губернаторові формують образ "пустишки". До речі, Ткаченко був публічною людиною - головою ДПА, і імідж у нього за тих часів був кращий. А тим, що ви намагаєтеся в розрахунку на дурнів розповідати тут про чуйку. авторитет тощо, то це медвежа послуга самому Ткаченкові, Бажаєте йому добра скажить правду.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+17 #10 Житель 03.08.2014 12:39
Мені не потрібен губернатор, який орієнтується на армію чи на масові зібрання. Мені потрібен губернатор, який притягує інвесторів, відкриває нові виробництва, створює робочі місця і ремонтує дороги.
У нас є губернатор, який дарить прапори і їздить в Словянськ, а дороги в області як були діряві, так і лишаються.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-7 #9 Черкас 03.08.2014 12:30
Цитую Знаючий:
Цього хлопця сприймають як волонтера, шоумена, але не як голову ОДА.

Ткаченко, який ще три місяці тому не був публічною особою, семимильними кроками йде класичним шляхом розкрутки іміджу - через масові зібранння. Я навіть не очікував, що він настільки швидко здобуде масову симпатію черкащан - в десятки разів більшу, аніж її мав Черевко і в сотні раз більшу, аніж вона була у Тулуба. Влазити в образ князя сільськогоспода рської області, як це робили Даниленко чи Льошенко - було б смішно. Не знаю, консультанти, "чуйка" чи просто справжній патріотизм дали Ткаченкові репутацію губернатора, який робить все для укріплення армії. Як на мене, це - головне. А Мірзи і їм подібні, які завжди орієнтуються на рейтинг сильніших, приходять і йдуть чи їдуть собі далі ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #8 Ахмет 03.08.2014 10:33
Мирза підтримав Поплавського, потім Тулуба і тепер Ткаченко вручає йому прапори України?
Таких людей на 100 метрів не можна підпускати до Соборної площі.
Байкери під час Революції Гідності підтримали Януковича!!!!!! !!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #7 Знаючий 03.08.2014 10:03
Цього хлопця сприймають як волонтера, шоумена, але не як голову ОДА. Бо його таким наполегливо роблять його піарники. Навіщо цікаво - самі не розуміють , що роблять, чи на догоду комусь?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 nnk3 02.08.2014 23:14
Ткаченко вiдкрито... Мiрзу? -10!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100