реклама

реклама

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко відповів на «виклик» у межах флешмобу «Ice Bucket Challenge».

«У межах флешмобу Ice Bucket Challenge отримав «виклик». Радий почуттю гумору в тих, хто цим займається, проте не маю часу займатися подібними речами привселюдно, хоча вже декілька років ЩОДНЯ обливаюся холодною водою вдома зранку, причому не тільки влітку, а і взимку. Так само роблять і мої сини. А щодо 100 гривень у зону АТО як штрафних за відмову від флешмобу... Щодня не раз по тих сто йде нашим бійцям. Власне, саме боям на Сході зараз присвячена левова частка мого часу. Сподіваюся на розуміння»... – відповів на виклик на своїй сторінці в соціальній мережі «Фейсбук» Юрій Олегович.

Ice Bucket Challenge – це кампанія, спрямована на благодійництво, сенс якої в обливанні себе відром крижаної води. На Черкащині ті, хто відмовляється прийняти виклик, мають віддати 100 гривень як допомогу на потреби в зону АТО.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 А суть у чому? 29.08.2014 17:16
Ice Bucket Challenge — це кампанія, спрямована на отримання коштів у фонд з вивчення аміотрофічного бічного склерозу. Так - в усьому світі, а наші чомусь вигадали забавку начебто для зони АТО. Видно, флешмоб не врятував від склерозу :) Хто хоче - той гроші передає туди без показухи на телекамеру з хлюпанням водою. Чим не подвиг - облитися посеред літа і дать нещасних 10 гривень?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 незнайка 29.08.2014 11:48
Фотосессия с И Геращенко в зоне АТО дорого стоила?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100