У суботу 13 вересня святкувався День міста Сміли. У зв’язку з цим міська організація ВО “Свобода” запланувала провести фестиваль борщу. Враховуючи минуло-тижневий досвід у проведенні цього кулінарного свята, сміляни звернулись до Кам’янського районного осередку ВО “Свобода” задля допомоги й проведення цього дійства. Кам’янці радо відгукнулись на пропозицію своїх побратимів й провели чудовий захід в День м.Сміли.


Для містян було наварено 50 л борщу і 25 л польової пшоняної каші. Попит перевищував пропозиції на рахунок каші й відставав стосовно борщу. Однак, кулінарне дійство дуже сподобалось смілянам, чому доказ – яскраві світлини з усміхненими обличчями й приємним настроєм.


Коментуючи цю подію, голова Кам’янської районної організації ВО “Свобода” Сергій Воронов зазначив: “Ми раді допомагати своїм побратимам на всіх теренах нашої держави. Слід пам’ятати, що саме в єдності можна здолати спільного ворога, і саме такі толоки як дане кулінарне дійство може поєднати, зблизити націю в одне ціле. Ми маємо разом готувати, прибирати, а зараз і воювати, оскільки московський імперіалізм ніколи не залишить мети загарбання всієї України”.


Осередок партії сподівається, що фестивалі борщу в майбутньому стануть традиційними, як для смілян, так і для кам’янців.

реклама

Коментарі  

 
+1 #1 Чукча 17.09.2014 10:10
Радуцкий мастер-класс на бычьих хвостах показывал..?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100