Раніше Бондаренко і Старікова боролися з режимом пліч-о-пліч

Раніше Бондаренко і Старікова боролися з режимом пліч-о-пліч

Очільнику Черкаської обласної організації «Батьківщина» Анатолію Бондаренко байдуже, що по округу №198 з центром у Смілі балотуватиметься його колишня соратниця по демократичних силах Наталія Старікова. Про це Анатолій Васильович повідомив у коментарі «Прочерку».

До слова, заявивши про намір балотуватися, Старікова вийшла з фракції «Батьківщина» в Черкаській обласній раді. По цьому ж 198-му округу «Батьківщина» висунула Євгена Мілованова – голову правління Федерації органічного руху України.

Євген Мілованов

Євген Мілованов

– Конституція дає право усім охочим балотуватися. Наш кандидат – Мілованов. Що ж до Старікової, то вважаю, що виконавча влада нині працює негативно. Замість того, щоб будувати школи в Лисичанську і Слов’янську (звісно, це позитивні речі), вони б зайнялися тим, що в них під носом. Це було б краще. Бо я бачу, що скоро вони відбудують школи для сепаратистів, якщо події у нас розвиватимуться і далі так… Ми тут по крихтах збираємо допомогу армії, а вони по 20 тонн будматеріалів туди направляють, нагинаючи підприємців. То що змінилося за нових часів? При регіоналові Тулубові нагинали хоча б для будівництва місцевої лікарні, а тепер – для ремонту шкіл на Сході. Насамперед треба навести порядок у власному домі, тут, на Черкащині, – зазначив Анатолій Бондаренко.

Він зауважив, що фракція «Батьківщина» в обласній раді переходить до конструктивної критики дій влади.

– Бо бачимо, що, крім прізвищ, а це – Ткаченко, Старікова, – нічого не змінилося! – заявив Анатолій Бондаренко. – Ми ж хочемо побачити реальні результати роботи.

Презентацію кандидата Мілованова дивіться нижче:


реклама

Коментарі  

 
0 #14 Зі Сміли 25.09.2014 22:51
Пане Анатолію, ви не перестаєте дивувати! "Ми ж хочемо побачити реальні результати роботи" а де ВАШІ результати можна побачити? Чи ваша справа лише тролити і інших паскудити?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #13 Сон 18.09.2014 20:28
Толян, а сколько ты уже заработал за обещание поддержки батькивщиной отдельных депутатов???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #12 Loki 18.09.2014 20:24
Огорчил 5 й евангелист((. Мог бы по-простому сказать: "Пусть тот, кто без греха, первым возьмет камень и бросит в нее!" Ну и хотелось бы канешно увидеть презентацию его друга ляшка. Но это надо, наверное, смотреть нижчє. ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #11 терапевт 18.09.2014 19:11
Слухайте, но що він верзе цей кандидат. У нас двірники розуміются краще на тому, що відбувається в країні ,чим цей голова обласноі парторганізації . А лексікон який!... Патріот, блин...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #10 імідж 18.09.2014 15:47
Цитую куку!:
а до Бондаренка доходить, що він сіє ненависть до українців Сходу??!!!!! Ворожнечу між черкащанами і мешканцями Донбасу!!! Допомога звільненим від терористів територіям - ремонт шкіл - це реалізація декларативних гасел про "Єдину країну"....

Да, це наша земля, наша Україна, віддавати її на поталу ворогу, не розумно. люди наші, українці і біда погнала їх до нас. а толян ше той .... -піар для нього головне. де він був у березні, квітні, т.д. перед виборами машину куплену на чесні гроші за вибори попередні поцарапали пером от автомата...смішно і страшно...толюся уйди в туман.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #9 УЖАСТЬ 18.09.2014 15:15
Собираем по крохам.... а люди тут пишут что после прошлых выборов и меньше года назад у этого товарища сразу нашлись деньги на строительство супермаркета и парикмахерской в Лысянке. Говорят, что даже барышень-работниц из Черкасс туда набирали ибо у местечковых руки не от туда ростут, а может не такие красивые...
Также неоднократно у пана Бондаренко прорывается ностальгия по пану Тулубу. Тот и должности хорошие давал и орденами соратников осыпал и не жадный был. А родные победители-патриоты профанерили областного "Батькивщинца" и мимо губернаторского кресла и мимо поста мэра города.
Одна беда, можно и сейчас пролететь и пролететь теперь уже надолго, если не... Ведь народ уже через месяц на своей шкуре прочувствует заботу его фюрерши Йули Тимошенко. Я о самой высокой цене на газ, которым она подложила свинью всему украинскому народу. Чем Путин так очаровал Юлю, что она подписала самую высокую в мире ценку на газ?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #8 Олена К 18.09.2014 14:51
Пане Анатолію, спростуйте інфо в цій статті. Патріот своєї держави не може так мислити, не те що говорити. Якщо ж сказане вами є правда - то є два виправдання: або ви нерозумний патріот , або і не те, і не інше!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-8 #7 імідж 18.09.2014 14:48
Цитую Черкащани:
А чому коваля не згадує, чи подвійні стандарти сповідує - свій-чужий

Шановні! І чому Коваля не можете не зачепить. Мабуть заздрість, шо зараз він там, де з вас кожен хотів би буть. я це гарантую. заздрість штука отвратітельна.Його посада після того .... Івакіна повинна ще довго очищатись. І чув я, шо він їздив відкривати школу у Слов'янськ і кожен може організуватись і поїхать. Він же не пише шо там трохи стріляють, шо трохи сепаратистів є провокаторів, а просто добре робе свою роботу. Шоб ви не пищали, друзі бивші і пока настоящі, він зараз там де должен буть. Нормальний син неньки України, якому до лампочки ваші якісь ігри. Такі хлопці реально помогають цілосності України і не вам його судить. Слва Україні!!! Якшо текст не подобається, знаю шо ти сепаратист, друже опоненте!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #6 МИРОН-критиКУЙ 18.09.2014 13:49
Бондаренко! Не схід,а Донбас,а якщо ти не знаєш - то це УКРАЇНА. І там наші УКРАЇНСЬКІ діти,ЯКІ повинні навчатись у нормальних умовах. Такі заяви можуть робити тільки наші вороги, адже у нас єдиний дім, це єдина УКРАЇНА. СОРОМ для людини,яка буде балатуватись кандидатом у депутати до ВР. Хочеш перейти до конструктивної критики влади, то спочатку прокоментуй статтю в газеті ЛІВОБЕРЕЖНА №36 від 11.09. про те як керівник районної організації ВО Батьківщина,деп утат райради, голова фракції БЮТу до полусмерті забив молоду дівчину, зробивши інвалідом.Вимети сміття спочатку в своїй хібарі, а потім берись наводити порядок у державі.КРИТИКАН ср.....! І це до речі на малій батьківщині НД України,як любить писати Прочерк, "родом з ЧОРНОБАЇВЩИНИ"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 куку! 18.09.2014 13:47
а до Бондаренка доходить, що він сіє ненависть до українців Сходу??!!!!! Ворожнечу між черкащанами і мешканцями Донбасу!!! Допомога звільненим від терористів територіям - ремонт шкіл - це реалізація декларативних гасел про "Єдину країну"....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100