реклама

реклама

Громадські організації та учасники виборчого процесу на Черкащині підписали меморандум про чесні вибори.


Ініціаторами акції виступили «Автомайдан Черкаси», «Самооборона Майдану», «Ультрас-Черкаси». До них приєдналися рух «Чесно» та ще 12 громадських організацій Черкащини.

Як зазначає представник черкаської Самооборони Іван Кієнко, «промайданівські сили області стурбовані тим, що наші колишні депутати, які за режиму Януковича представляли Черкащину в парламенті, нині настільки впевнено себе почувають, що балотуються на тих самих округах. І методи їхні залишаються тими самими – нині наші активісти фіксують по різних куточках Черкащини усе нові й нові факти підкупу виборців. Ми маємо докласти всіх зусиль, щоб не допустити їх повернення до влади».

Крім представників громадських організацій, свої підписи під документом поставили і кандидати в народні депутати від Черкащини. Черкаських самообооронівців підтримав їхній побратим із Майдану Андрій Габров, котрий балотується на мажоритарному окрузі №194 від партії «Народний фронт». Андрій Володимирович прибув на підписання Меморандуму просто з Польщі, де разом з іншими лідерами та активістами Євромайдану був на церемонії вручення премії Леха Валенси.

Серед підписантів Меморандуму були кандидат по 194-му округу Анатолій Бондаренко (ВО «Батьківщина»), «батьківщинівець» від округу №195 Станіслав Овчаренко. Приєдналася до учасників руху і незареєстрована кандидатка Наталія Нетовкіна.

Ініціатори руху за чесні вибори заявили, що підписання Меморандуму триває, до нього можуть приєднатися всі охочі, крім тих кандидатів у депутати, які заплямували себе співпрацею із злочинним режимом.

реклама

Коментарі  

 
+3 #5 Василь 30.09.2014 20:03
Девіз газети "ПРочерк": "Отримав гроші від Антона Яценка - купи каравай для російського окупанта!"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #4 блок Порошенко 30.09.2014 19:37
Цитую ГПУ:
А це хто такий *****статус придумав: "незареєстрована кандидатка Нетовкіна"? :lol:
Вона сама чи "Прочерк"?

І ЩО цЯ "чесна" не зарегестрована, яка вже по повній в*****ся з своєю гречкою та медоглядами ,там робить.Тепер ЧЕСНО може голодних бабок кормити,що охота пропала?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 ГПУ 30.09.2014 15:56
А це хто такий *****статус придумав: "незареєстрована кандидатка Нетовкіна"? :lol:
Вона сама чи "Прочерк"?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #2 varvar 30.09.2014 14:56
міжсобойчик "майданівців" :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Дід Трохим 30.09.2014 14:50
Судя по фоткі, даже Очеретяна крєпко сомнівається :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100