реклама

реклама

Суддя Уманського міськрайонного суду Анатолій Іванов знявся у відеоролику, де він у військовій амуніції, з автоматом закликає своїх колег та правоохоронців виїхати на фронт, щоб зі зброєю в руках захищати державу. Про це повідомляє «Вечірня Умань».

Під час промови чути також вистріли та вибухи. У титрах Іванов позначений як боєць 5-ї роти Добровольчого українського корпусу Правого сектору з позивним Суддя.

– Роблю запрошення голові Уманського міськрайонного суду Мельничуку Юрію Володимировичу, районному та міському прокурорам, начальникам районного та міського відділів міліції та міжрайонному відділу Служби безпеки України, який розташований у місті Умань, – каже Анатолій Іванов. – Шановні! Піднімайте свої д*пи і приїздіть захищати свою країну! І тоді ми побачимо, чи ви хоч трішки шевельнетеся для того, щоб допомогти своїм хлопцям, яких відряджаєте на бойові дії. Як будете ви екіпіровані? Досить показувати, як ви та ще хтось обливається водою і таке інше. Піднімайтеся і надайте приклад іншим своїм землякам! Слава Україні! Героям слава!

Як раніше повідомлялося, у вересні 2013 року Вища кваліфікаційна комісія суддів оголосила судді Іванову догану за порушення строків розгляду справи. 1 жовтня 2013 року прокуратур та працівники СБУ зафіксували факт отримання суддею Уманського міськрайонного суду неправомірної винагороди в розмірі 3000 доларів США від одного із звинувачуваних. Сайт «Кропива» тоді повідомляв, що цим суддею був Анатолій Іванов. У жовтні 2013 року Анатолій Іванов оголосив про свою «недовіру судовій системі України» і звинуватив члена Вищої ради юстиції Володимира Колесниченка в тиску та зловживанні службовим становищем. Колесниченко нібито був незадоволений тим, як Іванов розглядав справу, що стосувалася його родичів. 30 грудня 2013 року тодішній прокурор обласні Геннадій Дем’яненко повідомив на прес-конференції, що завершено досудове розслідування справи про неправомірну нагороду, яку отримав Іванов. Справу мали відправити до суду.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #6 Уманский Еврей 23.10.2014 03:10
Не знал что судья-у...ца.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #5 адекватний 23.10.2014 00:19
Суддя в б....ському угрупованню. Чому ці люди не перебуваючи на службі використовують зброю? Сумнівний суддя коли нехтує Конституцією Украіни. Хочеш служити - гайда до нацгвардіі або арміі. Інших рано и пізно жде т..рма.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #4 СБУ 22.10.2014 23:51
Ви краще продемонструйте відео, де цей герой х..рі вимагає. Також покажіть де він мешкає, на чому їздить, та на яких курортах відпочиває. Наплив бронік, за гроші зняв ролик, та думає що в Умані всі забудуть його справжнє обличчя? Таких клоунів дітям на день народження тільки замовляти.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Крутінь Олег 22.10.2014 23:45
Цей зл...дій та к....ціонер тупо втік від т...рьми, але від народного суду не втічеш! Хлопці в АТО, женіть цього зл...дюгу з фронту, бо він вас там всіх продасть ДНРівцям. В нього крім доларів нема нічого святого. Це відео - чистий фарс фраєра.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Микита 22.10.2014 23:41
У цієї ряженої ялинки позивний - х....рник, а не суддя.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 Лідуська 22.10.2014 17:10
І прокура Драбівського району візьміть в АТО. Бо він тільки "бабки" збивать уміє. Навчіть його у ворогів стріляти краще.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100