Перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Наталія Старікова, яка, як самовисуванка, боролася за перемогу в окрузі №198 з центром у місті Сміла, а потім заявила про зняття кандидатури, насправді всього лише зробила медіа-привід для піару кандидата на користь якого ніби-то знялась. Про це інформують в черкаському осередку КВУ.

Справа в тому, що Наталія Старікова заявила про свій намір знятися на користь іншого кандидата пізніше, ніж це передбачає законодавство, тому вона в бюлетені буде вписана.  Адже немає постанови про зняття Старікової з виборів. І що б вона не розповідала, все це лише політичні заяви, оскільки вона про це заявила після 13 жовтня, а не раніше, роз’яснює юрист КВУ.

– Наразі ЦВК видала лише одну постанову, яка стосується штампу «вибув». І це не стосується черкаських округів. Тому усі заяви, які лунають, про те, що хтось знімається на користь іншого, – це просто політичні заяви і піар. Нічого, крім розголосу у ЗМІ це не принесе. Справа в тому, що бюлетені були віддруковані після того, як були задоволені всі заяви щодо зняття. Заяву кандидата Олександра Нечипоренка задовольнили, бо він подавав її раніше, тож його прізвище просто не внесли у бюлетень. Що ж до кандидатів Наталії Старікової та Валентина Ткалич, то вони не знялися з перегонів у тому юридичному порядку, який передбачений законодавство, – роз’яснює юрист черкаського осередку КВУ Алла Юрковська.

Отже, якби Ткалич чи Старякова справді хотіли знятися на користь іншого кандидата, то зробили б це до 13 жовтня. Нині ж з власної волі просто так вибути з виборчих перегонів вони не можуть. Єдині винятки, які передбачає законодавство, це втрата громадянства, виїзд за кордон, визнання недієздатними тощо…

У коментарі «Прочерку» Наталія Старікова визнала, що, очевидно, представники демократичних сил запізно визначилися з кандидатом, навколо якого слід об’єднатися.

– Нам всім слід було об’єднатися проти того, хто голосував за диктаторські закони. і знову ми бачимо скупку голосів. Проте я не дочекалася… Я не бачила ініціативи ні від Блоку Порошенка і від їх кандидата Кувіти, ні від Народного фронту, ні від інших висуванців. Тому я перша закликала визначитися з єдиним кандидатом. І зараз я їжджу і роз’яснюю людям, хто ким є. Так, багато кому не подобається кандидат Рудик, якого я підтримала і за кого прошу віддати голоси своїх виборців, який, до речі, в мене чимало. Але якщо ми хочемо якісних змін у країні, то треба змінювати склад парламенту! – заявила Наталія Старікова.

реклама

Коментарі  

 
+4 #4 Оксана 24.10.2014 18:00
У неї багато виборців..... :lol: :lol: :lol: Тобто, якщо Рудик виграє - то тільки завдяки Старіковій. А якщо програє - то сам дурак. :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #3 777777 24.10.2014 16:46
А Старіковій, що теж хустинку від Рудика принесли? Хустинки солить їх вже чи що? Ганьба!!! Пропіарилася, та побачила, що ніякий дурень не голосує за неї згідно опитування.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #2 Сигизмунд 24.10.2014 16:34
Брехуха!!!!!!!! !!!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #1 Таки да 24.10.2014 16:32
Она ездить на купленном за свои деньги бензине или шо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100