реклама

реклама

Перший заступник голови Черкаської обласної державної адміністрації Наталія Старікова, яка, як самовисуванка, боролася за перемогу в окрузі №198 з центром у місті Сміла, вирішила припинити участь у виборах. Про це вона написала на своїй сторінці в соцмережі «Фейсбук».

А ще донедавна Наталія Старікова активно публікувала у соцмережі звіти про свої зустрічі з виборцями

А ще донедавна Наталія Старікова активно публікувала у соцмережі звіти про свої зустрічі з виборцями

«Бачу, що кілька демократичних кандидатів не можуть здолати на 198 окрузі скупщиків голосів та хабарників. У Верховній Раді мають бути нові обличчя, які змінять країну. Туди не мають потрапити ті, хто голосував 16 січня за розстріл Майдану, а сьогодні паплюжать виборче право, скуповуючи голоси виборців. Тому усвідомлюючи всю відповідальність перед виборцями, я роблю цей крок – припиняю свою участь у виборчих перегонах. Роблю цей крок задля позитивних змін у країні і подолання старої системи», – написала Наталія Старікова.

«Після стількох смертей Небесної сотні на Майдані, тисячі смертей наших хлопців на Сході, ми не можемо допустити до влади тих, хто працював на режим Януковича. Сьогодні вони, на жаль, думають, що зможуть скупити все. Але це не так. Жертви не були марні. Це довів наш президент. Він взяв відповідальність на себе, розпустив парламент, зробив правильний крок. І ми повинні підтримати його у цьому. Але не боротися між собою, а перемагати разом залишки режиму. Всі, хто стояв на Майдані мають об'єднатися у єдину демократичну силу і не здаватися», – запевнила Наталія Старікова.

При цьому вона пообіцяла виконувати усі зобов’язання, які брала перед жителями Сміли, Смілянського, Кам'янського та Черкаського районів як депутат обласної ради.

реклама

Коментарі  

 
+2 #19 Loki 16.10.2014 18:39
Так, не для прессы, просто модеру и пишущему заголовкы, по "соседу слева". "Пятый евангелист? Библия от з....", -но за такое выгонят с насиженного места. Хотя по прицепленному фото, похоже, достал он уже всех. Т.к. фото- классика: "меж двух раз...ников", но на первом плане раз...ник -Иисус, а святые за ним по бокам - как раз....ники - это очень и очень! Умные поймут, кто там пс..х, д....рак не додумается, Бог не выдаст, свинья не сьест. Но он то, наверное, хотел видеть себя в одном из образов "Троицы" Рублёва? Так ему банку с пивой, центральным образом фото надо было сделать. Да и ваще, всё там не так. Прокололси! ))))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #18 Loki 16.10.2014 17:00
З.Ы.))) Такы такэ сильное мандраже у "соседа слева"-офисного заговорщика с Анри Барбюса. Представляю как очистился его желудок во времена подполья. Но это тоже уже было. Классика ответа на вопрос: "А почем нынче Христос?"©. Ремесло - "не мешки ворочать", освоил не хуже остальных кандидирующихся . На сегодня - наш любимый персонаж предвыборных комиксов! Лидер! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #17 Фугас 16.10.2014 16:09
Цитую ната:
Хитра штучка, без грошей попiарилась, на роботi хоче лишитись .

А в чем хитрость-то? Сомнительный пиар - заявиться на поединок, а потом "передумать". Такой ее и запомнят.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #16 незнайка 16.10.2014 15:29
А деж новый капелюшок из шипоклячого бутика?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #15 Loki 16.10.2014 14:41
Как показывает сегодня, для того, шоб в раде оказалысь новые обличчя, всего то и достаточно, чтобы на старые р..жи, были одеты несколько другие маски, купленные за прежние обещания, для уже давно знаных як облупленых выборцив! ))
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #14 перегони 16.10.2014 14:16
"Це довів наш президент. Він взяв відповідальніст ь на себе, розпустив парламент, зробив правильний крок. І ми повинні підтримати його у цьому. Але не боротися між собою, а перемагати разом залишки режиму".
Заяложена риторика - "Президент взяв .. на себе", "не боротися між собою", а в список БПП хто взяв кандидатів з корупційними скандалами і з ними ніхто не бореться, а всіляко підтримуюють. А "залишки режиму" пані Старікова, почувають себе нині як і раніше, дуже комфортно на відміну від патріотів України, які боролися на Майдані, а тепер на Донеччині.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-17 #13 Грек 16.10.2014 11:32
Гідний вчинок. Боти між собою рвуться у коментах :-x ))), любі мої, виходьте з диванів і моніторів країну захищати. Бо якось странно стільки сміливців а на фронт ні один не хоче, не хочуть і помогти війську. Хотя жіночку легше грузити чим воювати в окопах :lol: лузери :P
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+34 #12 Степан зі Сміли 16.10.2014 10:31
Рейтинг низенький, а тут його вдалось конвертувати в непоганий дохід. Гарна оборудка! Хто наступний? Рудик, по якому закриють кримінальну справу??? 8)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+28 #11 Не поняв 16.10.2014 10:09
Хтось поясніть будьласка. З статті я зрозумів, що Старікова не хоче боротись з тими хто скуповує голоси, вертається на заступника і не є вже конкурентом грошовитих кандидатів бо багато хто погинув на майдані. В чому суть!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #10 СЕЛЯНИН 16.10.2014 10:08
Чупрына! Твий розум залышився у мынулому Пиши мемуары-боец с режимом!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100