реклама

реклама

Діючий нардеп по смілянському округу №198 Віктор Тимошенко обіцяє зробити зі своїм конкурентом-переможцем по округу те, що він зробив свого часу з колишнім головою Черкаської ОДА Сергієм Тулубом. Так, не вдаючися в подробиці, Тимошенко відреагував на запитання журналіста «Прочерку».

Зокрема, отримавши учора ввечері відмову у штабі Тимошенка про надання коментаря, журналіст напряму написав нардепу у соцмережі «Фейсбук». Питання було просте: яка ситуація в окрузі та чи розраховує Віктор Тимошенко на перемогу?

Вже поночі нардеп відповів наступним чином: «Було б дивно , якби я побив корупціонера Тулуба і не побив корупціонера Рудика».

Нагадаємо, що за даними ЦВК, перемогу в окрузі №198, де змагався і нардеп Віктор Тимошенко, здобув «свободівець»-самовисуванець Сергій Рудик.

Як відомо, Рудик боровся за перемогу в окрузі і у 2012 році, проте тоді програв і заявляв про масштабні фальсифікації в окрузі з боку опонентів. У 2012 році по округу виграв Віктор Тимошенко. Протягом свого перебування в парламенті він один з небагатьох, хто виступав з публікою критикою регіонала, тодішнього голови Черкаської ОДА Сергія Тулуба.

реклама

Коментарі  

 
+5 #16 Смілянин 29.10.2014 09:55
Народом проведена люстрація, але ніхто толком не задумувався. У всіх було одне в голові - аби тільки не ті що були при владі. Вибрали Рудика, який "буде дуже" опікуватись своїм округом, невже не було більш достойних кандидатів, наприклад з ПС?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-2 #15 Вадим 28.10.2014 23:37
Цитую Сигизмунд:
рудик МУ..К, і ті хто за нього голосували, такі самі, тільки дурніші......

А за кого б ти голосував на цьому окрузі?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #14 Майдан2014 28.10.2014 22:32
Цитую Виборець:
Підтримую пана Тимошенка - Рудик вів грязну кампанію, смачно приправлену чорним піаром, коли риги і Тулуб тут сиділи, де був Рудик? Сидів і носа не показував на округ, ставши головою Держкомзему нахапав бабла, та ще й так по-наглому, що його турнули звідти і кримінальну справу порушили, от він за того мандата й дупу рвав. Гарно язиком тріпать не хитре діло, а щось робить це інша справа

Ну что МАЙДАН-3?Не хотелось бы,не хотелось бы!Но с другой стороны,как можно прощать,то, что сейчас сделала команда сладких регионалов на этих парламентских выборах.Порошенко нагло, цинично, привёл в парламент своих соратников,у которых руки по локти в крови Небесной Сотни.Необходимо созвать Всенародное Вече на Майдане и потребоать присутствие порошенко и услышать его обьяснения этого предательства.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+10 #13 Сигизмунд 28.10.2014 16:58
рудик МУ..К, і ті хто за нього голосували, такі самі, тільки дурніші......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #12 Політично обізнаний 28.10.2014 15:04
Та хіба ж у нас люди цікавляться хто і що робив? Хіба цікавляться хто був у ригах а хто ні? Хто цілував дупу Тулубу, а хто відкрито його критикував і боровся? Ні! Тимоха єдиний із обласних мажорів, хто не був разом з ригами у ВР! Зате ті красавці, які цілували дупу Тулубу, які відразу після виборів в 2012 побігли до ригів у ВР, які дружно підтримували режим Яника і мовчки сиділи, от ті Бобови, Зубики, Ничипори та Яценки-махінатори знову попали до Ради. Ганьба нам, а не слава!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #11 Света 28.10.2014 12:40
Вітя Тимошенко і Сірожа Рудик це блізнеци-браття. Похоже на мультік "двое из ларца, одинаковых лица." Кого не вибереш однак попадеш. Це як в тому анекдоті: яким боком не повернешся до чоловіка в першу брачну ніч, однак т...не.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #10 ФАКТ 28.10.2014 12:11
Оно конечно обидно, но выграл Рудик, хоть с небольшим перевесом, поэтому обида двойная.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #9 Платочок від нацика 28.10.2014 12:07
Автор під №7 так названий Україна. Ви безграмотний. Тимошенко як раз не є РИГОМ. Боровся з режимом Тулуба , а риги і нацики Свобода це одне і теж саме. Підкупи , що у ригів, що у свободи. Рудику - ГАНЬБА! ПРосто йому вже начхать !!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #8 ахах 28.10.2014 11:55
Рудик побив Тулуба!!!??? не сміши, Вітя..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-4 #7 Україна 28.10.2014 11:46
Цитую Платочок від нацика:
Р..... не тільки земельний, а ще ввійде у історію, як хрещенний батько платочкової мафії. ........! Автор коментару №з "Виборець" , я повністю на Вашій стороні. Де був цей ....., коли Тулуб знущався з усіх? Назбирав виживших із розуму бабок, дав по платочку ще один Льоня Черновецький. Платочок і іконка - ну похоронний набір. Ганьба. За що стояв майдан? За що гинуть діти?

ЯВНО НЕ ЗА ТЕ,ЩОБ РИГА ТІМОШЕНКО В ВР ПОТРАПИВ
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100