На оновлення загальноосвітньої школи № 24 в Лисичанську, яка була пошкоджена під час військових протистоянь, черкаські меценати витратили майже мільйон гривень.

Фото прес-служби Черкаської ОДА

Фото прес-служби Черкаської ОДА


Будівельники відновили дах, встановили нові вікна й частково провели внутрішні ремонти, інформують у прес-службі Черкаської ОДА.

Нагадаємо, що відбудована нашими співвітчизниками школа на Сході відтепер носитиме ім’я українського гетьмана Богдана Хмельницького.

Це вже другий навчальний заклад на Донбасі, відбудувати який допомогла Черкащина. У вересні голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко брав участь у відкритті школи в Слов’янську. Їй присвоєно ім’я нашого славетного земляка Тараса Шевченка.

Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко, за сприяння якого силами меценатів лисичанську школу відновлювали, вважає, що вчорашнє відкриття оновленої школи – подія невипадкова.

– Між нашими регіонами дуже багато тісних, як економічних, так і культурних зв’язків. Після війни черкащани допомагали у відбудові шахт на Луганщині, а донеччани допомагали нам у створенні вугільної галузі. Так само існують тісні культурні зв’язки між нашими регіонами, – сказав Юрій Олегович.

Крім того, голова облдержадміністрації запросив лисичанських школярів відвідати туристичні родзинки Черкащини.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #3 адекватний 03.11.2014 00:03
От сидять Черкаські меценати і не знають куди б ім лишній міліон діти , а тут влада тут як тут взяла і підсказала як позбутися тягара. Наклони бізнеса та обдирання людей по европеськи виросло на 50% в порівнянні з "злочинною" владою
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Rewers 02.11.2014 17:20
Найблжчими виборами вони "віддячать"
Останні вибори вже показали іх дяку! :zzz
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #1 Микола 01.11.2014 23:08
Так Хмельницький був проти Євроінтеграції. Відповідно за Росію. То це що - фарс?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100