реклама

реклама

Програма «Ревізор», що на «Новому каналі», під час зйомок в Умані залишила «золоту відзнаку», інформує видання «04744.info».



Після ретельної перевірки відзнаку «Ревізора» отримав місцевий ресторан «Пан Кабан».

 


Нагадаємо, що знімальна група побувала і в уманській піцерії «Бель-Канто».

Як повідомили «Прочерку» представники команди «Ревізора», програму глядачі побачать на «Новому каналі» навесні. Однак точну дату старту нового сезону та ім’я ведучого поки не розголошують.

реклама

Коментарі  

 
0 #4 Ксения 22.02.2016 23:50
Я там стажировалась где то за неделю до ревизора! Это все на публику стикеров там никогда не было на кухне помагают готовить все под ряд! Грязь позор хамство отвратительная кухня цены по ресторану космос отношение к персоналу как к животным!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #3 Олексій 12.05.2015 18:52
Жителі міста Умані та гості, це ваш вибір, але особисто я в "Пан Кабан" ніколи білше не піду, та своїм товаришам рекомендувати даний заклад не буду.
1 - обслуговування дуже повільне
2 - грубе, непрофесіональн е відношення персоналу до клієнтів
3 - в харчах присутнє волосся, по всїх наявних ознаках не схоже на те що воно з голови
4 - на претензії (з приводу волосся у стравах) персонал лише посміхається та вибачається, але заміни порції чи повернення грошових коштів не пропонує
5 - за ціни я взагалі мовчу, адже пересічному громадянину поїсти в "Пан Кабан" просто не по кишені
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 Владимир 21.03.2015 19:57
Не верю я этому слащавому эрзац-“ревизору”,прог рамма на мой взгляд скатится к банальному вымогательству, кумовству и т.д. Короче с чем боролись – на то и напоролись.Сразу бросается в глаза – уж очень разное пристрастие “ревизора” к двум объектам его проверок в одной и той же передаче. Я больше эту пародию смотреть конечно же не стану . Жаль, хорошая была программа.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #1 ОлЕксандр 07.12.2014 00:32
Взагалі не розумію за що кафе отримало відзнаку?На вазі дурять ,порції не доскональні,цін а не відповідає якості.Бачивши відзнаку РЕВІЗОРА СКЛАДАЄТЬСЯ ВРАЖЕННЯ,ЩО ВІДЗНАКУ ПРОСТО,КУПИЛИ...(НАХРЕНА ТОЙ РЕВІЗОР)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100