реклама

реклама

Центральна виборча комісія України нагородила голову Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка та його заступника – керівника апарату Віталія Коваля почесними грамотами. Ці відзнаки підписані головою ЦВК Михайлом Охендовським.

У такий спосіб ЦВК подякувала керівникам Черкащини «за сумлінне виконання своїх обов’язків щодо організації підготовки проведення загальнодержавних виборів, реалізації і захисту конституційних виборчих прав громадян України, за сприяння Центральній виборчій комісії у здійснені нею передбачених законодавством України повноважень», інформують у прес-службі Черкаської ОДА.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #4 АТО 01.12.2014 02:04
Це теж саме що ім каларадські стрічки почепили..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #3 Патріот 30.11.2014 12:22
Як губернатор та вся структура Черкаської ОДА, правоохоронців самоусунулася від «реалізації захисту конституційних виборчих прав громадян» могли споглядати черкащани під час виборчої кампанії.Знову на Черкащині були застосовані найкращі технології підкупу, махінації з голосуванням на дому. Жоден із фактів не був гідним чином зафіксований, правоохоронці також дали «зелене світло» фальсифікаторам . Як апофеоз цього театру абсурду виглядають нагороди губернатору та його заступнику. Ці поважні пани зараз розповідають на кожному кроці про ідеали цінності Майдану, хоча коли влада їм впала до ніг, окрім слів, жодними діями не змогли хоча б спробувати ці ідеали втілити під час виборчої кампанії.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #2 Дід МаЗай 30.11.2014 10:19
Награди знайшли справжніх героїв! Це приємний бонус до того, що хлопці заробили на виборах. Дело Тулуба живе и пабеждає! Революція гідності, кажете?.. ню ню... ;-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Черкаси 30.11.2014 09:33
Нагорода від цього ЦВК і Охєндовського...Це признання!!!І певна подякв,сумлінно провели ригів по округам,заплющі ли очі на всі Зубикові підкупи та решту сумлінних речей.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100