реклама

реклама

29 листопада у приміщенні Черкаського музичного училища ім. С.С. Гулака-Артемовського відбувся обласний конкурс на краще виконання української народної пісні «Пісні моєї бабусі». У конкурсі взяли участь учні Чорнобаївської районної дитячої школи мистецтв та вибороли багато призових місць.

Так, у номінації «українська народна пісня» (молодша вікова категорія)  найкраще виконали українські пісні  Настя Дробітько –  І місце та  Маша Гриценко і Даша  Яковенко –  ІІ  місце. У  старшій віковій категорії І місце виборола Руслана Татаровська , ІІ – Олена Солоненко та Алла Науменко, ІІІ –  Аліна Андрега.

У номінації «ансамбль» І місце посів вокальний дует у складі Олександра Бондарчука та Олександра Ковби,  дівчатам з вокального тріо у складі Каріни П’ятікової, Руслани Татаровської та Єви Язикової дісталося ІІ місце.

До конкурсу переможців підготували викладачі Чорнобаївської районної дитячої школи мистецтв Валентина П’ятікова та Тетяна  Жовтова.

Про це повідомляють у відділі з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю, у справах преси та інформації апарату Чорнобаївської райдержадміністрації.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100