реклама

реклама

Нового керівника комунального підприємства «Управління по експлуатації Будинку рад і об’єктів обласної комунальної власності» призначено 24 червня рішенням сесії облради.

Відтепер управління, у розпорядженні якого перебуває не тільки Будинок рад, а й так звана «дача Андреєва» і віднедавна –  Соборна площа, очолюватиме Михайло Таран. Як розповів «Прочерку» перший заступник голови обласної ради Анатолій Рибак, новопризначений керівник КП до цього обіймав посаду першого заступника начальника Головного управління МНС України в області й тільки-но вийшов на пенсію. Анатолій Рибак характеризує Михайла Тарана як «прекрасного фахівця у пожежній безпеці й хорошого господарника». Попередній же очільник управління Валерій Височин вийшов на пенсію.
Обласне КП опікується центральним майданом Черкас (фото - "Черкаський край")

Обласне КП опікується центральним майданом Черкас (фото - "Черкаський край")

реклама

Коментарі  

 
-1 #3 Володимир Іванови 29.06.2011 11:48
Таким как Миша всегда надо давать возможность порулить. Это очень порядочный человек и специалистом он был классным. Так держать Михаил и дальше, успехов на новой работе
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 Александр 29.06.2011 09:16
Друзі! Не вчиться у Української Правди та Обкому давати провокативні заголовки! Іноді це виглядає примитивно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 Знавець 29.06.2011 08:59
Височина "ПІШЛИ", а на його місце прийшов товарищ по застіллям Рибака - пожежник Таран. Абсолютний ноль в роботі такого складного господарства як Будинок Рад. Не здивуюсь, якщо з завтрашнього дня в приміщеннях облдержадмініст рації вимкнуть світло, заб`ється каналізація та почнуть бігати таракани..
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100