реклама

реклама

Телеканал «1+1» розпочинає подорож Черкащиною. Завтра, 20 січня, о 8.45 на телеканалі «1+1» у ранковій програмі «Сніданок з «1+1» покажуть першу програму з серії, анонсують у групі «Справжні Черкаси» соціальної мережі «Вконтакті».



«Глядачі довідаються, чому Черкаси порівнюють з Києвом, познайомляться з британцем, який вважає себе черкащанином, відвідають найбільший в Україні православний Свято-Михайлівський собор та єдиний у Європі храм бойових мистецтв «Білий Лотос». Українцям покажуть про одне з найбільших рибогосподарств в країні, яке працює в Ірклієві. Та розкажуть про цікавинки села Мошни», – йдеться в анонсі.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+5 #3 Боргес 20.01.2015 08:40
Прикольний проект. Чим менша територія країни, тим більше шансів у провінції стати центром загальної уваги. Перспектива "радує"
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #2 незнайка 20.01.2015 07:48
Цикаво мабуть будуть показувать як у Черкаси уси Прысидальныкы з усиеи Украины зйизжалыся биля викон кабинету Ткаченка прысисты и як Бомондша з усим бомондом биля памятныка Шевченку фотографувалася
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1   19.01.2015 22:03
Черкаський британець, найбільший в Україні, єдиний у Європі, одне з найбільших рибогосподарств в країні, .....? http://replygif.net/i/1229.gif
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100