У Золотоноші сьогодні, у День Соборності України, посадовці міської та районної рад і райдержадміністрації колоною пройшли до пам’ятників Тарасу Шевченку і Героям Небесної Сотні, до підніжжя яких поклали червоні гвоздики.

 

 


 Біля районного Будинку культури відбувся патріотичний флешмоб «Україна – єдина!».

У межах флешмобу школярі виклали на площі перед будівлею яскраву карту нашої держави, яка складалася з різнокольорових макетів усіх областей.


У післяобідню пору відбувся урочистий марш єдності, у якому взяла участь шкільна та студентська молодь Золотоноші, педагоги та представники міського керівництва.


Довжелезна колона, уквітчана прапорами, гаслами, кульками та іншою символікою пройшла містом. Хвилиною мовчання пом’янули учасники зібрання Героїв, які полягли на Майдані.

Біля пам’ятника Великому Кобзареві у межах дійства «Народ мій є, народ мій завжди буде!» з вітальними промовами до молодих золотонісців звернулися протоієрей та ієрей Свято-Успенського собору отці Сергій та Павло, волонтери Ігор Ястремський, Сергій Кузнєцов та Володимир Шостак, заступник міського голови Світлана Суддя та інші.


Старшокласники декламували на святі патріотичні вірші… Але найбільше вразив слухачів виступ працівника районного Будинку культури Руслана Манжули, який прочитав поезію Володимира Самійленка «Сон».


Цей вірш став своєрідним криком душі усіх українців, тому нікого не залишив байдужим.


Святкування закінчилося флешмобом «Ланцюг єднання», який організував відділ сім’ї та молоді міськвиконкому і патріотично налаштована золотоніська молодь на чолі з Олександром Городинцем і Максимом Карим. Довго звучали над містом гасла «Слава Україні!», «Слава нації!», «Україна – понад усе!».


реклама

Коментарі  

 
+3 #1 ЗОЛОТ 23.01.2015 22:09
САРАНЧА ПОКЛОНИВСЯ РАЗОМ З ВЧОРАШНІМИ ЗАЯДЛИМИ РЕГІОНАЛАМИ! ГАНЬБА!

А дітей запросили чи зігнали!? Чесні і правильні!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100