До Золотоноші прибув прапор доброчинності, інформують у спеціалізованій школі №2 інформаційних технологій.

Прапор доброчинності за ініціативи голови Черкаської облдержадміністрації Юрія Ткаченка та голови обласної ради Валентини Коваленко вручили 15 черкаським школам за збір 100 000 гривень на протез воїну АТО.

Прапор вже побував у Звенигородському, Корсунь-Шевченківському районах, у Золотоніській санаторній школі-інтернаті, Чигиринському районі, черкаській школі №26 і знову повернувся до Золотоноші.

Спершу прапор доброчинності отримала Золотоніська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №6, потім – спеціалізована школа №1 з поглибленим вивченням економіки і права та загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3.

Для передачі прапору доброчинності в школі №2 інформаційних технологій організували урочисту лінійку.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих захисників на сході країни.

Напередодні для тих, хто зараз обороняє Батьківщину, було проведено акцію «Допомога захисникові». Присутнім на лінійці волонтерам міста Ігорю Ястремському та Сергію Кузнєцову передали зібрану гуманітарну допомогу, листівки, «тепло долонь», сплетені маскувальні сітки та закуплений комплект рацій для військових частин сходу.

Учителі та учні школи зустрілися також із випускником школи 2007 року Євгеном Шепотіним, який приїхав у недовготривале відрядження з зони АТО.

реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100