Протягом січня 2015 року фахівці Держфінінспекції в Черкаській області забезпечили усунення порушень, що призвели до втрат фінансових і матеріальних ресурсів, на суму 1,3 млн грн. Зокрема, до бюджетів різних рівнів, бюджетних установ та організацій надійшло 157,9 тис. грн. Відшкодовано і поновлено незаконних, нецільових витрат та недостач ресурсів на суму 1172,1 тис. грн.

За матеріалами ревізій і перевірок правоохоронні органи розпочали два досудових розслідування.

За недотримання законодавства 19 посадових осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, 6 – до дисциплінарної, 4 особи звільнено із займаних посад.

За фактами порушень бюджетного законодавства застосовано 24 зупинень операцій з бюджетними коштами, 1 зменшення бюджетних асигнувань.

Про це інформує прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #3 level 18.02.2015 11:51
Цитую Ревізор:
Куди дивиться СБУ. Можливо антикорупційне бюро знищить цих .....


СБУ надо как минимум заявления гражданина, у которого требуют взятку... напишите, обратитесь и ждите результатов.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
0 #2 level 18.02.2015 11:30
это бывшее КРУ типа??
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 Ревізор 18.02.2015 10:29
Насправді брали хабарі при проведенні зустрічних звірок та ревізій, планували ревізії тих обєктів де можна відхватити конвертики, займалися оформленням інвалідських пенсій, вносили у звіти відшкодування порушень, яке відкошкодовувал ося на папері, жодна гривня в бюджет не зайшла. Керують Державною фінансовою інспекції прислужники Тулуба (В..., Є..., Ж...). Ж.... це окремий індивід, який без хабарів жити не може. Він навіть опустився до того що забирав премії та надбавки своїх працівників (при П... О.В. прикривався ним, що йому носе, при Велько прикривається нею, що її носить). Куди дивиться СБУ. Можливо антикорупційне бюро знищить цих .....
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100