реклама

реклама

Фахівці Держфінінспекції в Черкаській області провели плановий державний фінансовий аудит діяльності державного підприємства «Оризон-Навігація» (далі ДП «Оризон-Навігація», Підприємство) за період з 01.01.2015 по 31.03.2016.

images

Під час аудиторського дослідження встановлено фінансових порушень на загальну суму 9,9 млн. грн., в тому числі: недоотримано коштів або майна на суму 15,5 тис.грн.; незаконно використано коштів або майна на суму 7,6 млн. грн.; неефективно використано коштів на суму 2,2 млн. грн.; інші порушення на суму 7,13 тис. гривень.

Зокрема, прийняття керівником Підприємства окремих управлінських рішень призвело до розподілу та використання чистого прибутку понад визначені фінансовим планом обсяги на суму 7,4 млн. гривень.

В результаті реалізації продукції за цінами, які не покривають навіть виробничу собівартість Підприємством недоотримано доходів на суму 15,5 тис. гривень.

Також, виробництво продукції за відсутності потенційного попиту призвело до неефективного використання коштів на суму 1,2 млн. гривень.

Крім того, придбано ТМЦ за відсутності потреби на суму 1,0 млн. гривень.

Держфінінспекцією в Черкаській області надано ряд пропозицій, необхідних для підвищення ефективності управління коштами і майном Підприємства та покращення фінансових результатів діяльності.

Прес-служба Держфінінспекції в Черкаській області

реклама

Інші матеріали по темі:


Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100