Фото з архіву «Прочерку»

Фото з архіву «Прочерку»

Новим головою правління ВАТ НВП «Смілянський електромеханічний завод» акціонери обрали Максима Семенова. Про це в коментарі газеті «Сміла» повідомила голова незалежної профспілки Наталія Таран.

Нагадаємо, що звільнення попереднього керівника – росіянина Олександра Клєвліна – працівники домагалися більше двох місяців. Його звинувачували у фактичній зупинці роботи стратегічно важливого підприємства, що виробляє електродвигуни до потягів.

– Відстоюючи свій електромеханічний завод, ми вимагали від акціонерів змінити керівництво повністю, дати людям заробітну плату, а вона буде лише тоді, коли підприємство запрацює. Наші вимоги акціонери виконали. Це – ніби гора з пліч, – каже голова незалежної профспілки. – Голову правління Максима Федоровича ми знаємо. Він українець, працював у нашому колективі, знає і завод, і людей. Казав: «Тому й запропонували мені очолити правління, бо я людей пам’ятаю, знаю, що це колектив дружний, що тут уміють працювати, вміють тримати своє слово».

За словами пані Наталії, акціонери зацікавлені в тому, щоб «СЕМЗ» працював і приносив прибуток. Тим паче, що зараз конкуренти-заводи в Донецьку та Луганську розбиті і зупинилися.

– Тож замовлення будуть, проте не відразу. Нам сказали, що місяців два треба почекати, поки вдасться «розкрутитись». І коли будуть замовлення, людей, яких скоротили, повернуть назад. За словами керівництва, роботи буде дуже багато і та кількість людей, яка залишилась, той план робіт просто не «потягне», тож нам треба буде набирати ще штат, – говорить Наталія Таран.

реклама

Коментарі  

 
+4 #3 Чикатило 20.02.2015 08:34
"чекають на покращення"-предчувствие его не обмануло.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #2 визор 19.02.2015 18:18
Ид...тизм,если б так все просто решалось!
Грузина пригласите,они сейчас спасители экономики :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 украина 19.02.2015 15:13
Сомневаюсь :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100