реклама
Sucurity Police

реклама

Активістка Майдану, народний депутат України, радник Міністра внутрішніх справ Тетяна Чорновол учора в передачі «Шустер LIVE» публічно звинуватила екс-регіонала, нардепа Геннадія Бобова у смерті журналіста, майданівця з Корсуня Василя Сергієнка.


Чорновол сказала це у контексті того, що нині важко судити, де біле, а де чорне, як це було в часи Майдану.

«Є такий нардеп Геннадій Бобов. Після майдану за його замовленням жорстоко закатували і вбили корсунського активіста майдану. Про це знає весь Корсунь. Про це знають всі в тому окрузі, де він обирався. Можна звинувачувати слідство, яке до сих пір не довело справу до кінця. Але дайте мені відповідь чого його обрали люди? Це не Харківська, Донецька чи Одеська область. Це Черкаська, козацький край, центр України. Чому люди вибрали катівника в депутати? Дайте відповідь, де тут біле, а де чорне?» – зауважила Тетяна Чорновол.

Виступ Тетяни Чорновол стосовно Черкащини – з 21 хвилини.


Нагадаємо, що закатованим, з пакетом на голові, з ножовими пораненнями, наручниками на руках тіло Василя Сергієнка відкопали в лісі в Корсунь-Шевченківському району у квітні торік.

Тоді ж «свободівці» (Сергієнко був прихильником цієї політсили) говорили про можливу причетність до вбивства Геннадія Бобова. Сам нардеп публічно звертався до МВС та СБУ з проханням неупереджено та справедливо розслідувати справу.

Про те, що ця справа переб3уваю на особливому контролі говорили і очільник обласної міліції Владислав Пустовар та головний прокурор області Юрій Шеремет. Проте поки що результатів розслідування не було оголошено…

реклама

Коментарі  

 
0 #5 Пошливы 22.02.2015 18:49
Какой казацкий край... Рабы с языком в ..... Вы толька пачитайте каменты. Сколька тут др...ни, предателей, продажных провокаторов. Ани же все вакруг нас мы же их знаем но не астанавливаем. А они завтра от каментов перейдут к взрывам. Вы думаете черкасское СБУ каво та спаймает?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 федор принципиальный 22.02.2015 12:30
Выбрать второй раз .... героя в депутаты,в первую очередь ганьба людям,которе за бутылку олии проголосовали за него.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 ввс 22.02.2015 07:18
Бобов іще та ......... І я також думаю, що це його рук діло, але в Чорновіл мабуть ......бо як можна когось звинувачувати на всю державу без підтвердження. На місці бобова потрібно подати в суд і вж..рити цю радницю по повній. А таких же понабрали радниками,що .......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #2 Shvets 21.02.2015 22:13
мабудь весна буде ранньою, ..... .........
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 S.Б. 21.02.2015 19:27
До 1933 року можно було ще говорити про черкащину, як відтінки чорного в післягайдамацьк ому білому. Але після? З тих часів, козацький край перевернувся вверх ногами, пардон вверх дибом. Тому й виглядає сьогодні як 50 відтінків рябого!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100