реклама

реклама

У четвер, 12 березня, о 17.00 в холі Східноєвропейського університету, що знаходиться за адресою вул. Нечуя-Левицького, 16 відбудеться «Благодійний бал на підтримку дітей із вадами опорно-рухового апарату».


Вартість запрошення на особу – 50 гривень, 25 гривень – для студентів.

На балі передбачений дресс-код – класичне вбрання: для хлопців – костюми,  для дівчат – довгі вечірні сукні.

Бал проводиться за ініціативи «Черкаської Студентської Ради». Усі зібрані кошти буде направлено на допомогу дітям із вадами опорно-рухового апарату.

У концертну програму заходу входять номери від танцювальних колективів «Анфас» і «Лілея», Марії Царинник, Андрія Вирвихвоста, а також вокальні номери від Анастасії Стадник і Ліани Осіпової.

– Цей бал створений студентами для Вас, тому ми,як організатори спробуємо зробити усе можливе, щоб у залі панувала вишукана й по-дружньому тепла атмосфера. Це ідеальне місце поєднання корисного й приємного: корисного для людей, які потребують нашої уваги та підтримки, а приємного для всіх його учасників. Адже купуючи квиток, Ви свідомо робите вклад в чиєсь життя! А що може бути кращим за це?!» – зазначають координатори заходу.

За більш детальною інформацією звертайтесь до організаторів заходу: Вікторії Кириченко – 093-661-89-48, Олександра Гергеля – 093-255-98-71.

реклама

Коментарі  

 
+2 #1 РозвIдник М.Кузнецов 11.03.2015 17:05
а скакати будемо?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100