Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України розпочало розгляд справи стосовно комунального підприємства «Придніпровська служба утримання будинків».

У діях СУБ АМКУ побачив ознаки вчинення порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку послуги доступу до елементів інфраструктури житлових будинків та інших споруд для прокладання телекомунікаційних мереж в межах обслуговуваних будинків у м. Черкаси.

Як встановило Відділення, КП «Придніпровська СУБ» усупереч Правилам та Методиці, затверджених рішенням виконавчого комітету Черкаської міської ради, визначало розмір оплати за послуги користування сервітутом без жодного економічного обґрунтування.

Розгляд справи триває, зазначають у прес-службі АМКУ області.

Нагадаємо, що такі ж ознаки порушення законодавства Черкаське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України побачило і в роботі комунального підприємства «Соснівська служба утримання будинків».

реклама

Коментарі  

 
+3 #3 varvar 27.03.2015 11:13
И еще неоднократно вийдет зайчик погулять
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 незнайка 27.03.2015 10:31
А могли бы поинтересоватьс я кто в квартирах проживает без регистрации и договора аренды а не толочь воду в ступе сидя в кабинетах
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #1 Черкасець 27.03.2015 10:10
Чи компенсують тепер городянам, які сплатили надмірні суми плати за послуги СУБа, втрачені гроші?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100