"Вже завтра, 31-го березня, о 10:30 ми завітаємо до апеляційного суду Черкаської області, голова якого погрожував судді Сергію Бондаренку за винесення законного рішення наприкінці 2013р. (відмовився виселяти вчителя з гуртожитку за позовом фірташовського "Азоту"), чим, за словами голови суду Бабенка, "втіхаря зробив маленьку пакость, оголосив війну йому та всьому колективу", – йдеться у повідомленні групи АвтоМайдан - AutoMaidan у "Фейсбуці".


Саму ж розмову можна почути на сайті УНІАН. Інформагентство виклало аудіозапис розмови Бондаренка з Бабенком, що був оприлюднений у Facebook Романом Маселком.

На 3-8 хвилині розмови чути, як голова суду заявляє, що винесення законних рішень всупереч його побажанням є війною проти нього. При цьому законність рішення Бондаренка він сам не ставить під сумнів, інформує Всеукраїнське інформагентство.

Бабенко: "Ти проявив велику неповагу до мене і усього колективу. Ти оголосив війну".

Бондаренко: "Єслі я виніс законне рішення, получається я войну оглашаю?"

Бабенко: "Да, парєнь. Ти оголосив мені війну. Бо усі нормальні люди понімають, що є якась справа. Можем помогти - помогли. Не можем - сіли подумали. Сказали, що в такому випадку не получиться. А піти втіхаря десь там і зробити маленьку пакость. Це не мені ти насолив, а насолив усім нам. Іди тепер договорись з ними про зал там і все остальне".

Бондаренко: "Получається як - бери і викідай людей на вулицю? Якби там ще законні підстави були. Там взагалі нічого немає"

Бабенко: "Якби ти думав про цей колєктів ... не можеш найти, кажеш - незаконно ... отвод собі заяви, отклади .. та куча всього єсть. Главноє желаніє".

На 20-й хвилині розмови чути слова, які можна розцінити як погрози.

"Поки я тобі в жизні нічого поганого не робив, но будь обережним", - каже Бабенко.

Як інформує АвтоМайдан - AutoMaidan, «цей запис (зроблений 06.12.2013р.) є унікальним, бо вперше ми отримали беззаперечний доказ існуванню кругової поруки серед українських суддів: всі пов'язані, жодної незалежності у прийнятті рішень, а якщо хочеш працювати виключно за законом - стаєш ворогом голові суду та, відповідно, й всьому "коллективу", – йдеться в повідомленні.

«Як відомо, голова суду Володимир Бабенко займає свою посаду з липня 2012р., під час Майдану його підлеглі лишали під арештом в тому числі побитих "беркутами" і наших активістів Автомайдану. Тому у нас є "декілька" питань до нього і з цього приводу. Не думаємо, що вони йому сподобаються», – інформує АвтоМайдан.

Сьогодні ж прес-секретар Бабенка Юлія Баранько сповістила усіх про проведення прес-конференції головою апеляційного суду області.


реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #5 украина 31.03.2015 11:01
А кто такой автомайдан, чтоб что то задавать!?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 varvar 30.03.2015 20:32
А Яшан таким янголом була
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #3 alexandr lut 30.03.2015 18:06
А хто такий цей "Автомайдан"?? Швондери! Одна назва та в їхньому розумінні "сенсації". В АТО, шановні, в АТО, а не займатися базіканням
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #2 Вжесь 30.03.2015 11:49
Коли автомайдан задасть питання уряду про адекватність нових цін на газ і інші комунальні послуги.. Може досить демагогії???
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #1 ДЖЕКО 30.03.2015 11:38
Одним із найбільш наболілих питань для громадян України є продажність судів та суддів. Від їх завідомо продажних рішень постраждало дуже багато людей. Зазначений приклад у Черкасах дуже наявний. Цей Бабенко має бути покараний і дуже жорстко. Це буде цілком справедливо.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100