Свідоцтва на право власності на земельні ділянки в Леськах Черкаського району отримали 25 воїнів АТО із району і обласного центру.

 

У цьому їм сприяли районна адміністрація і рада, меценати і партійна організація «Народного фронту».

– Ми були одними з перших в Україні, хто зробив це: хлопцям вручили готові документи – без жодних виплат, без ходіння до чиновницьких установ і стояння в чергах, – наголосив у коментарі «Прочерку» голова Черкаської райради, заступник голови обласної організації «Народного фронту» Анатолій Яріш. – Земельні ділянки під індивідуальне дачне будівництво отримали, зокрема, сім’ї «кіборгів» із Донецького аеропорту, сім’я загиблого, кілька тяжкопоранених.

Крім того, наголосив Анатолій Анатолійович, районна влада сприяє й наданню земельних ділянок сільськогосподарського призначення Земельним агентством для ветеранів АТО.

За словами пана Яроша, наразі завершено офіційну реєстрацію осередків «Народного фронту» на Черкащині. Проведено районні й обласну конференції, на яких обрано керівників організацій.

– Обласною організацією «Народний фронт» і її керівником, народним депутатом Максимом Поляковим, на базі обласної і районних та міських організацій відкриті громадські приймальні партії, – зазначив Анатолій Яріш.

Відтак «Народний фронт» в області запрацював на повну силу. Зокрема, з залученням авторитетних тренерів проводиться серія бізнес-консультацій для керівників освітніх та медичних закладів, навчання керівників громадських приймалень щодо особливостей надання субсидій населенню на комунальні послуги.

– Чимало людей звертаються саме з цього питання, тому дуже важливо, щоб їм все правильно і дохідливо роз’яснили, – зазначає Анатолій Яріш.

На початку травня партійці запланували взяти участь у народних суботниках, щоб привести до ладу всі пам’ятники героям Другої світової війни. Крім того, «Народний фронт» сприяє розвитку спортивних програм, зокрема, дитячих. Організовано два турніри – з футболу та боксу. Все – винятково за кошти меценатів.

– Я сам у дитинстві займався спортом, і добре пам’ятаю, що у батьків постійно бракувало коштів на участь у змаганнях. Для дітей це – великий досвід, і ми ставимо собі за завдання частіше організовувати такі турніри, – наголосив Анатолій Яріш.

реклама

Коментарі  

 
0 #2 не мовчу 17.04.2015 23:53
А так виділяють землю учасникам АТО у Корсунь-Шевченківському районі: http://novadoba.com.ua/14740-navit-uchasnykam-ato-nemaye-zemli-tomu-scho-vsya-vzhe-komus-nalezhyt.html :D
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #1 адекватний 16.04.2015 23:20
Ганебна показуха. Голова райради ніяким чином немає права вручати документ який є суто прегорогативою мін'юсту і видається під підпис особисто. Брехня, кругом одна брехня й піар на тупого.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100