Близько десяти тисяч громадян, за попередньою інформацією, візьмуть участь у травневих святах на Черкащині. Про це на сьогоднішній прес-конференції повідомив начальник УМВС України в Черкаській області Владислав Пустовар, інформує «Прочерк».

– Щоб забезпечити громадський порядок з 30 квітня по 12 травня особовий склад міліції області буде переведено на посилений варіант несення служби, організовано цілодобове чергування керівного і командного складу. Будуть залучені близько 700 працівників міліції, у тому числі, військовослужбовці Національної гвардії України, – розповів Владислав Пустовар.

Також забезпечення правопорядку забезпечуватимуть члени громадських формувань. А для взаємодії всіх, хто відповідатиме за безпеку громадян, в МВС розгорнули діяльність оперативного штабу. Такі штаби діють в міськрайорганах міліції області. У обласному центрі – Черкасах – роботу служб та підрозділів органів міліції буде організовано в трьохзмінному режимі.

– Для ефективного використання сил і засобів задіяних для охорони громадського порядку, розроблені відповідні плани роботи. Працівниками вибухотехнічної служби при УМВС буде здійснено обстеження місць масових заходів, які одразу ж братимуться під охорону, – розповів Пустовар. – Крім того, в Черкасах, Каневі, Золотоноші і Умані діють блокпости. Вони обладнані цементно-бетонними блоками та підключені до мереж електропостачання. Там також діють камери відео спостереження, зображення з яких виведене в центр оперативного реагування нарядами МВС.


реклама

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100