Власники кафе-бару «Робінзон» все ще розбирають свій заклад. При цьому вони так і не змогли зустрітися з владою.

– Заклад розбудовувався 10 років, то тепер за день не знесемо. Скоро почнемо розбирати і велику – основну будівлю, – розповіла «Прочерку» власниця кафе-бару «Робінзон» Надія Головня. – З обласною владою так і не змогла зустрітися. Вони натравили на нас державних виконавців, а самі пішли у відпустки.

При цьому, як повідомив «Прочерку» начальник державної екологічної інспекції в Черкаській області Микола Клименко, вже цього року держвиконавці можуть прийти і до іншого ресторану за березі Дніпра – «Бочки».

Ресторан "Робінзон" - перша жертва берегової "зачистки"

Ресторан "Робінзон" - перша жертва берегової "зачистки"

– Я в 2008 році виніс рішення про заборону діяльності ТОВ «Берег-2007» (Бочка). Тоді власник закладу Олексій Арсенюк подав скаргу до Черкаського окружного адміністративного суду, однак 25 березня 2009 року повністю відмовив йому в задоволенні позову. Тоді Арсенюк подав до Київського апеляційного суду. Одночасно в господарському суді Черкаської області розглядалася справа про те, щоб власник згаданого закладу звільнили земельну ділянку, привели її у такий стан, у якому вона була, коли надавалася підприємцю. Фактично, розглядалася справа про знесення закладу. Але до вирішення справи в Київському апеляційному суді її розгляд в Черкасах призупинили. І от Київський апеляційний суд теж залишив скаргу черкаського підприємця без задоволення. Виходить, що моє рішення про заборону діяльності «Бочки» вважається законним і Олексій Арсенюк поки що не оскаржував його, – повідомив Микола Клименко. – Учора я звернувся до господарського суду в Черкаській області з проханням поновити провадження по справі. Тепер суд повинен продовжити розгляд справи і винести рішення про законність дій екологічної інспекції. Думаю, що в цьому році знесемо і цей заклад.

Нагадаємо, що кафе-бар «Робінзон» почали зносити 6 липня. Держвиконавці забрали невеликі хатки під соломою. Більші хатки почали розбирати самі власники закладу з наступного дня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
0 #5 Критик-а 21.07.2011 11:38
Цитую Свій хлопець:
Умный вещь Калько гаварит, хочеться пасматреть как он Бочку будет сносить вместе с Арсенюком довереной особы пана Влизла

Ну ось вже "кидають" і своїх :lol: Довірена особа Влізла і ту під прес пускають! От що значить довірять сьогоднішній владі :lol:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+6 #4 Свій хлопець 20.07.2011 10:27
Умный вещь Калько гаварит, хочеться пасматреть как он Бочку будет сносить вместе с Арсенюком довереной особы пана Влизла
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #3 Alex 20.07.2011 09:05
развели га*** на берегу, подойти невозможно
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Вадим 20.07.2011 08:25
А почему только вчера? Где ты раньше был? Или взятка душу грела, а тут начальство приказали?
Популисты хРеновы
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-3 #1 ТАКИ ДА 20.07.2011 08:05
Боже,шо твориться! Клименко, хочет, чтобы на месте "Бочки" все было, как раньше,- кучи мусора и грязный песок?! Таки там наверное хотят сделать какой-то вертодромчик или построить дворец для приезжих господ.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100