«Тепер за те, що вони натворили, доведеться відповідати!» – говорить в розмові з журналістом «Прочерку» власниця кафе-бару «Робінзон» Надія Головня. 4 серпня вона виграла в Києві Вищий господарський суд. А сьогодні їй поштою надійшло рішення суду.

 – Зараз заклад працює! Але лише його половина. Саме таку частину закладу ми розібрали під примусом виконавчої служби. І тепер за те, що вони натворили, доведеться комусь відповідати, – говорить Надія Головня. – Адже ми розібрали багато бесідок, тротуари, клумби тощо.

Нині Надія головня на лікарняному.

– Лежу під капельницею. За час боротьби за свій заклад двічі вже лежала в лікарні. Через два тижні планую виходити з лікарняного. Поки що намагаюся не думати, що робити далі. Так, половину закладу ми відновили, все функціонує. Але ще потрібно багато зусиль, щоб відновити другу частину, – зазначає Надія Головня.

Демонтаж "Робінзону" викликав у Черкасах значний резонанс

Демонтаж "Робінзону" викликав у Черкасах значний резонанс

– Та немає права кафе-бар «Робінзон» функціонувати! – обурюється начальник державної екологічної інспекції в Черкаській області Микола Клименко. – Адже власниця закладу виграла суд, де йде мова про незнесення будівель, а не про те, що заклад має право працювати. Її ж кафе не введене в експлуатацію! Дозволів на право торгівлі немає! Тепер чекаємо засідання Верховного суду України. Думаю, він розгляне цю справу цього року.

Нагадаємо, що «Робінзон» почали зносити 6 липня. Держвиконавці забрали невеликі хатки під соломою. Більші хатки почали розбирати самі власники закладу наступного дня.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
-2 #4 оля 04.08.2013 02:33
Павловна, браво!!!! :-)
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #3 Витас 18.08.2011 17:49
Браво, пани Надежда! Хоть кто-нибудь добился справедливости в наше время! А Клименко - хамелеон, разговаривать сначала нужно научиться - суржик сплошной, противно слушать! Да и специалист, скажем по-правде, хренов!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+15 #2 Андрій 18.08.2011 10:24
Тоді позносьте Бочку, Селену, і всі бари та ресторани понад берегом! Чого тількі Робінзон? Я не прихильник Робінзона, я не люблю туди ходити, але я обурений тим, що отак поступають з бізнесом! Проїжджаючи провз Робінзон там завжди чисто, прибрано, не має отих гнидників де по коліна сміття та "шприців". Що ви робите? Ви взагалі думаєте своєю башкою? Був Робінзон - нехай собі функціонує і так не має куди підти, там і чистий пісок і є де позагорати! Я впевнений що власниця цього закладу пішла б на компромісим "без фанатизму" заради збереження бізнесу, тому що кожна людина яка займається бізнесом знає, що таке працювати вкладати жити цим, і дивитися як розбирають на шмаття! ЦЕ ДУЖЕ СТРАШНО. ВЛАДА ОСТЕПЕНИСЯ!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #1 спец 18.08.2011 09:12
Клименко М.Г. велике прохання як знайомому некоментуйте рішення суддів бо ви не компітентний ні в якій галузі права. Рішення ВАСУ є кінцевим і його перегляд можливий ВСУ в 2-х випадках (почитайте закони). Бо ви були "Спеціалістом" в податковому законодавстві, не відрізняли ПДВ від податку на прибуток. В екологічній інспекції також ні в, що не вникаєте крім як виконать доручення та попіарити себе. З вас насміхається все місто та не сприймає як керівника, всі знають, що ви брехун. Отямтесь вам же жити тут та дивитися людям в очі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100