Як повідомив сайт Національної спілки журналістів України, НСЖУ визначила переможців творчих конкурсів, які проводить щороку до Дня журналіста.

Цьогоріч організатори вперше запровадили нову номінацію – „Кращий журналістський матеріал (фоторепортаж, серія) про події на сході України (в зоні АТО)”. Саме вона зібрала найбільшу кількість конкурсних робіт. Та перше місце журі одноголосно присудило журналістці з Кагарлика Наталії Кравець, яка за власною ініціативою поїхала разом з волонтерами туди, де зараз найважче, де воюють за Україну наші захисники. У зоні АТО пані Наталія зустрілася із земляками, передала їм вісточку і допомогу від рідної Кагарличчини, написала серію репортажів з місць, де проходили і зараз тривають, незважаючи на офіційне перемир’я, бої. Спеціальним дипломом було також відзначено і відомого вже всій Україні, та й поза її межами, карикатуриста з Донецька Миколу Капусту, який відгукується на події в регіоні гострими сатирами.

Традиційними є номінації „Журналіст року”, „Журналістська ініціатива”, „Журналістська акція”, у яких теж визначено переможців. Окрім того, оцінено роботу кращих обласних, міських, районних газет, та кращі регіональні організації Спілки. Приємним є той факт, що журналістом року визнано не лише  редактора районної газети „Тростянецькі вісті” (Вінницька область) Анатолія Савченка і художнього редактора газети „Приазовский рабочий” (Маріуполь) Аліну Комарову, а й журналіста нашого сайту Олександра Вівчарика.

Як ідеться в офіційному повідомленні: „Його матеріали „Дикі гуси” летять зі Слов’янська”, „Війна, в якій беруть участь і гинуть черкащани, руйнує не тільки економіку, а й екологію”, „Підслухана розмова, або Що нам робити з Росією” та інші мали широкий резонанс в читацькій аудиторії, отримали чимало відгуків”. Вітаємо колегу з таким визнанням і зичимо йому подальших творчих здобутків!

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+3 #2 Андрій 03.06.2015 10:24
Шкода, що таких фахових журналістів мало. Більшість просто писаки.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #1 колега 03.06.2015 10:24
вітання! Так тримати!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100