реклама

реклама

 Редакції «Прочерк» надійшла копія колективного звернення від громадських організацій, оригінал якого було направлено Голові Державної екологічної Інспекції України Андрію Заїці. У листі активісти вимагають звільнення керівника Державної екологічної інспекції у Черкаській області пана Клименка.


У листі, зокрема, йдеться "Шановний Андрію Миколайовичу! Неодноразово громадські організації та об’єднання Черкащини звертались до органів влади з приводу ганебного призначення в.о. начальника Державної екологічної інспекції України Синьогубом В.М. на посаду начальника Державної екологічної інспекції у Черкаській області Клименка Миколи Григоровича. Але громада так і не була почута. Детальніше про це на сайті «Прочерк» від 23.03.2015.

У цей тяжкий час для кожного мешканця нашої країни, коли кожен день на сході України патріоти відстоюють цінності революції гідності, на керівні посади призначають колишніх посадовців, які ніколи не зможуть здійснити та провести необхідні державі та суспільству реформи. На даний час цей одіозний чиновник проходить люстрацій ну перевірку в рамках дії Закону України «Про очищення влади».

Люстрація — це заборона людям, які скомпрометували себе, впродовж певного час обіймати державні посади. Мета люстрації — очищення держави від людей, які загрожують її демократичному розвитку. Люстрація — це фільтр для очищення державних органів влади. І в нас є надія, що через такий фільтр не пройдуть такі чиновники як пан Клименко М.Г".

Активісти звинувачують Клименка в тому, що його рівень життя не відповідає його декларації та що він використовує сімейні звязки у службових цілях. Активісти звертаю.ться до правоохоронних органів перевірити інформацію.

Під зверненням підписалися:

Директор ГС «Агенція підтримки підприємництва та інвестицій Є.М. Глєбов

Директор ГО «ПРАВЕДНІСТЬ» В. Єрьоменко

Директор ГО «Об’єднання бійців-реформаторів» С. Лугеря

Директор ГО «Об’єднання патріотичних сил» О. Деркач

Черкаська міська ГО «ОСВІКОМ» В. Александрук

Черкаськаобласнаорганізація «ЗеленийСвіт» А. Плескач

Антикорупційний комітет

ГО «Рух за процвітанняЧеркащини» Н. Вернидуб

ГО «Антикорупційний Комітет Майдану» С. Бивалькевич

ГО «Автомадан-Черкаси» О.Фогель

ГО «Черкаське регіональне Антикорупційне бюро» В. Кірєєв

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+4 #11 О.ЧУПРИНА 29.08.2015 00:18
Ну подивіться ще раз на прізвища цих підписантів без роду-племені.Хоча для мене це принизливо,але готовий з усіма ними на публічну дискусію.Впевнений,що від цих діячів не залишу камня на камні.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #10 О.ЧУПРИНА 08.06.2015 22:51
З усього списку "відомих" активістів-підписантів знаю лише Наталію Вернидуб і впевнений,що її лихий попутав.Решта "правдолюбів" працюють по програмі сірого і злодійкуватого очільника,якому Микола Клименко став поперед горла.Клименко-чесна і принципова людина і не всякому "ніщому" його судити.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #9 Втомлений Містянин 07.06.2015 19:59
Цитую nnk3:
Хто цi люди?!

Це звичайні "діточки Лейтенанта Шмідта". Усіх що були у Черкасах назбирали. Юрко Молліоботічеллі із надіївськими дуже не хоче перевірок по екологічної лінії, які повинні розпочатися через пару тижнів.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+8 #8 Еколог 07.06.2015 07:43
Якщо в області більше 270 партій та громадських об'єднань, а підписались тільки ці лузери то Кліменко красава!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+18 #7 марк 06.06.2015 22:33
Лишенько! Звісно Клименко - не святий, але вражає, що проти нього виступають така велика кількість нікому не потрібних ГО, які позиціонують себе з Майданом, хоча переважна більшість до нього немає ніякого відношення. Агов, хлопці, а слабо вам в АТО піти і нарешті зайнятися ділом?! Чи у вас у всіх зі здоров"ям проблеми вже другий рік поспіль?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+13 #6 громадянка 06.06.2015 18:12
Клименку треба дати можливість навести порядок в екологічній сфері області, чим він і займається. Незрозуміло чому заважають?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-21 #5 ЛВВ 06.06.2015 15:08
Цитую Питання:
Яких тільки назв і організацій не повидумували. А хто за ними? І чим корисним вони займаються? Поки що складається враження, що нічим.

Громадські обєднання - це Ваш голос у владі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #4 Эколог 06.06.2015 11:53
Вот когда человек на своем месте, когда на самом деле борется с нарушителям, вот тогда почему то все против него. Наверно просто боятся.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #3 Пенсіонер 06.06.2015 10:51
Звичайно, Клименка необхідно звільнити з посади, але відверто скажу, що я шокований кількістю нікому не потрібних громадських організацій та їх директорів!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+40 #2 Питання 06.06.2015 10:44
Яких тільки назв і організацій не повидумували. А хто за ними? І чим корисним вони займаються? Поки що складається враження, що нічим.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100