реклама

реклама

Із Черкас до села Дашуківка Лисянського району відбув загін спецпідрозділу міліції, щоб попередити заплановане на завтра рейдерське захоплення місцевого підприємства «Дашуківські бентоніти». Про це в коментарі «Прочерку» повідомив правозахисник, член Черкаського міськвиконкому Валерій Макеєв.


– Сьогодні зранку до Черкаської облдержадміністрації приїхав представник ПАТ «Дашуківські бентоніти» із повідомленням про те, що на завтра заплановане рейдерське захоплення підприємства із застосуванням звичних засобів – рішень виконавчої служби тощо. Голова Черкаської облдержадміністрації Юрій Ткаченко відразу скликав усіх силовиків, тому що ситуація дуже гостра. Із Черкас до місця події відбув спецпідрозділ міліції. Другого Мукачевого (збройних сутичок у Мукачевому, які почалися 11 липня, – ред.) в Черкасах не буде! Юристи вивчають ситуацію, – повідомив Валерій Федорович.

Довідка

«Дашуківські бентоніти» – провідний виробник продукції з бентонітових і палигорськітових глин в Україні.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #3 Копатель 24.07.2015 00:08
Нынешний хозяин понаделал долгов, в том числе по зарплате. А когда спетух в ж. клюнул, запел. Пусть раскажет как нарушая технологии добычи загубил карьер.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #2 Інсайдер 23.07.2015 10:09
Бентоніти - відомий проблемний боржник і кидала.
Не здивуюсь, якщо як в Мукачевому використовували міліцію контрабандисти в своїх цілях, можливо і в даному випадку використовують, щоб протидіяти законному рішенню судів.
А Макєєв не вперше бере участь у захисті сумнівних оборудок, як будівництво навпроти Замкової гори, або забудови театрального скверу.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+7 #1 Бувший 22.07.2015 20:08
так у них учередители итак киевские... теперь другие будут, не один .......
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

bigmir)net TOP 100