У той час як під час вранішніх протестів підприємців у міськраді мер Черкас Сергій Одарич перебував на столичному економічному форумі, секретар міськради Олександр Радуцький перебував в Придніпровському територіальному центрі.

Про це він повідомив в коментарі «Прочерку», зазначивши, що насправді ніколи не ховався від людей і не збирається цього робити.

– У центрі, що передбачений для дітей-інвалідів, планується ремонт і ми визначалися, що там треба робити. Це був запланований виїзд. Зі мною були директори департаментів, зокрема, Артур Савін, також працівники територіального центру тощо. Опісля я приїхав до міськради і зустрів обурених людей, що йшли вже до обласної держадміністрації. Я попросив не водити хороводи, а приходити всім завтра на виконком. Проте комусь же потрібно було хвилювати людей, – сказав Олександр Радуцький.

Секретар міськради також зауважив, що повністю підтримує підприємців, які обурені можливістю знесення їх МАФів.

– Хай приходять на сесію і допомагають мені піднімати руку депутатам, які не голосували за зняття мораторію на продовження надання дозволів на діяльність МАФів та за прийняття нового положення установки МАФів, що вже пройшов регуляторну процедуру. Ці питання вже тричі виносились на сесію. А депутати проти. І люди не можуть собі узаконити МАФи. Вважаю, що після введення в дію нового положення, люди зможуть дооформити документи і вже тоді визначиться, хто працював законно, а хто - ні, - сказав Олександр Радуцький.

реклама

Коментарі  

 
+4 #2 Андрей 30.07.2015 21:11
А ввечері з кущів в власному автомобілі кіа (вартістю під 30000 зелених) спостерігав за святом, яке влаштував Араїк Мкртчан для дітей на своєму окрузі.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+3 #1 незнайка 30.07.2015 16:42
а почему тогда на выборах проиграл зубику
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100