реклама

реклама

"І, мабуть, вона думала, що закон робитиме для неї виключення"

"І, мабуть, вона думала, що закон робитиме для неї виключення"

Народний депутат України від Партії регіонів, колишній мер Черкас Володимир Олійник продовжує вправлятися у цинічній критиці Юлії Тимошенко, чиїм палким соратником він тривалий час був до переходу у ПР.

 Політик переконаний, що суд прийняв рішення про арешт Юлії Тимошенко через те, що вона сама постійно ігнорувала  закон, чинила тиск на свідків та намагалася затягти судовий процес.

«Усім відомо, що Юлія Тимошенко постійно чинила тиск на свідків під час судового засідання», - зауважив політик, якого цитує прес-служба ПР.

Також він додав, що екс-прем’єр відмовлялася повідомити суду адресу свого проживання.

«Тимошенко кинула виклик закону, вона своєю поведінкою, спрямованою на затягування процесу, намагалася стати над законом. Давала коментарі під час судового засідання журналістам, навіть розверталася спиною до судді, тобто абсолютно ігнорувала сам процес, який передбачає обов’язково предметний розгляд пред’явленого обвинувачення», - акцентував парламентарій.

«І, мабуть, вона думала, що закон робитиме для неї виключення, але закон - один для всіх. Суддя був вимушений змінити запобіжну міру, тому що для цього є всі юридичні підстави», - переконаний депутат.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+2 #18 ..... 07.08.2011 14:51
Дорогенькі мої, ой як мало і погано ви розбираєтеся в політиці. Головним питанням сьогодні є повалення чуждого нашій крові режиму. Сьогодні немає боротьби ідеологій, сьогодні є боротьба менталітетів.
Менталітету безмежної жадібноті до поживи, проти менталітету розумної достатності.Менталітету підступних, підлих відносин відносин проти менталітету порядності і відкритості. Менталітету окупанта проти менталітету господаря своєї рідної землі.І не важно хто і як бореться з цим режимом, і в яких рядах. Головне не опускати опускати руки. Знайте є ті, що виконує щей невдячну, невидиму, а можливо щей брудну роботу, часто при цьому підставляючи себе під болючу критику своїх земляків, тих які бачуть тільки вершини айсбергу в політиці.
Час розставить все на свої місця і тоді багато із вас все про всіх зрозуміють.
У нас мета одна, шляхи досягнення різні...
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+9 #17 Семен Семенович 07.08.2011 13:21
А був такий богобоязливий ще недавно!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+5 #16 Куратор. 07.08.2011 13:00
Шановні куратори Томін та Грець, Черкаської "Батьківщини", а Ви допомагали бізнесу та простим людям коли були при владі, у Т навіть громадської приймальні в Черкасах не було, а Г. допоміг урвати деяким в Чорнобаївському районі земельки. Чи вважаєте, що простий виборець забув. В 2004 році Томін возив по Черкащині попереднього президента, де він,а чого ви тут?
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #15 Знаю що кажу... 07.08.2011 12:58
Далеко тим поліцаям, якібули у війну, цей Гарбуз їх перещогеляв. Цей запроданець лиже *** Пр*** не зря, ви тільки подивіться як стрімко на професійному рівні взлетіли його синочки. Одного він вже зумів поставити Прокурором Черкаського району, хоча до цього він був рядовим працівнимком прокуратури, другого який ще нічого встиг закінчити всунув у Регіональне управління Департаменту контролю за виробництвом та обігом спирту, алкогольних напоїв і тютюнових виробів. До речі там даже посади не було, а спеціально для синочка Гарбуза ввели посаду заступника начальника відділу, який видає ліцензую на торгівлю горілкою і табаком і відає спиртом для заводів виробників. Оце такий гАРБУЗ, ТОМУ ВІН ГОЛОВИЙ НЕ ТІЛЬКИ юЛЮ ПРОДАТЬ, А СВОЇХ І БАТЬКА І МАТІР.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+12 #14 Знаю що кажу... 07.08.2011 12:16
Цікаво а деж його Мушіяки, Дубини,Душки, Добровольські, які дякуючи БЮТу "просиділи" в кріслах. А це все що Гарбуз, що вони одна компашка***
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #13 5 07.08.2011 10:46
Политическая прос....ка! Лижет тому кто у власти. Интересно как он запоёт когда к власти вернётся опозиция.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+14 #12 лЁня 07.08.2011 10:11
Противно смотреть на эту ....ро**.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-14 #11 ..... 07.08.2011 08:05
Цитую Мария:
Уймите это ***. В годы войны таких бы ***. Предатель.Полицай.Твоя "думка" нас не интересует.Ты же продажный, как дешевая уличная ***.


Сваріть, паскудьте, поносьте, ненавидьте. Часто люди від цього тільки заряджаються. Так що продовжуйте, не зупиняйтесь. Д-у-уже подобається, а інколи і не вистачає.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #10 Андрій 07.08.2011 00:14
КОЗ** такий
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+16 #9 ОЛЕКСАНДР 06.08.2011 23:17
З логікою цього "НЕДОРОЗУМІННЯ" Тимошенко потрібно "четвертувати",бо ВОНА і надалі буде не "поважати" цей з дозволу сказати суд. Підтримую МАРІЮ ,ОЛЕГА та інших,благаю ПРОЧЕРК більше не нагадувати нам про це "середнього роду".
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100