реклама

реклама

Лега: «Я зі співчуттям ставлюся до Юлії Тимошенко, адже підписуючи газові угоди, вона рятувала країну від замерзання»

Лега: «Я зі співчуттям ставлюся до Юлії Тимошенко, адже підписуючи газові угоди, вона рятувала країну від замерзання»

Заступник голови Черкаської обласної організації Партії регіонів з питань ідеологічно-пропагандистської та політичної роботи, депутат обласної ради Юрій Лега співчуває екс-прем’єру Юлії Тимошенко, однак вважає, що «суд повинен дійти до кінця». Про це він заявив у коментарі «Прочерку».

 – Я зі співчуттям ставлюся до Юлії Тимошенко, адже підписуючи газові угоди (взимку 2009 року – Ред.), вона рятувала країну від замерзання. Однак будь-який керівник повинен відповідати за свої рішення. Я теж керівник (Юрій Лега очолює Черкаський державний технологічний університет – Ред.) і за всі прийняті рішення несу відповідальність перед вищими органами, – зазначив Юрій Григорович.

Юрій Лега наголосив, що у справі Тимошенко «суд повинен дійти до кінця».

– Ми живемо в правовій державі. Якщо в газових контрактах було щось не так, це повинен розглядати суд. І в цьому процесі він повинен дійти до кінця. Та мені не подобається, що Юлія Тимошенко ігнорує вимоги суду, порушує етичні норми. Взагалі, я за те, щоб у нас нікого не садили. Але закон є закон. І не треба його переступати. Якщо суд прийняв рішення про арешт Тимошенко, значить він мав на це підстави. Але зауважу, що мені, як громадянину держави, не зовсім це подобається, бо відволікає народ від вирішення важливіших – соціальних – проблем, – наголосив Юрій Лега.

Коментуючи протести київських і черкаських прихильників екс-прем’єра, він зауважив, що «ми живемо в демократичній країні, де кожен має право висловити свою думку».

– Я радий, що в нас демократія. У Росії і Білорусі такого немає, щоб судили міністрів. А на Заході є багато випадків, коли судять високопосадовців. А ми ж дивимося на Захід! – зазначив Юрій Лега.

реклама

Інші матеріали по темі:

Коментарі  

 
+1 #7 Схаменіться 12.08.2011 08:14
Про відкриття кримінальної справи проти Тимошенко не жалкують тільки дурні. Бо вони надоумили Президента підіграти цій помилці, і цим самим підписали йому повну політичну неприязнь. Логіним було б і те, що йому це підсунули навмисно.
На президентських виборх Юлія Володимирівна вичерпала кредит популрності, а влада знову їй його надала, причому в непередбачувані й кількості. А коментарі Богословських, Олійників, Лег, тільки погіршують положення Президента і Партії регіонів.
Іде судовий процес, коментувати владі і тим більше партійним ідеологам не розумно взагалі.Тому що вони переводять його в ранг політичної розправи. А тертися в суді народним депутатам ві партії взагалі безглуздя.
Хочеться задати їм усим запитання, до яких пір ви будете рядових членів партії позорити, не кажучі вже про Президента.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+4 #6 Гідність понад усе 11.08.2011 00:15
Це слова ідеолога Партії регіонів?
Краще б промовчав, і не позорив партійну організацію своїми нехитросплетінн ями.
Коньюктура примусить, ситуація змінюється щохвилинно, хто знає що буде завтра. Творча інтелегенція, видатні спортсмени відкрито висловлюють свій протест втягуванню судових органів в політичне свавілля. Навіть той хто не любить Юлю, согодні здригнувся насамперед за себе, за дітей, батьків, за рідних та близьких людей, тому що завтра це свавілля може прийти і до них. Жодна країна світу не висловлює владі політичного розуіння.Причому як на сході, так і на заході. А це вже дуже насторожує. Сьогодні ще можна "гордо",пробубніти під ніс, про своє членство в рядах Партії регіонв, та дотримуючись партійної дисципліни стверджувати про схвалення арешту Тимошенко, а завтра це може стати невтішним, великим позорним клеймом. Так що думати панам ідеологам є над чим. І думати краще мовчки, не на загал.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #5 Фелікс 10.08.2011 21:57
ХАМЕЛЕОН - ПРИСТОСУВАНЕЦЬ! !!!!!!!!!!!!!!! ! ЦЕ - НЕПАДАГОГІЧНО!! !!!!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #4 Изя 10.08.2011 21:03
Цитую Так де ж правда?:
как без бабла можна поступить в твой универ?

ума нет - вступай за бабки, я без бабок поступал и учился.
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-1 #3 Helen 10.08.2011 20:48
Пусть свое сочувствие засунет себе в...правый карман!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+2 #2 Так де ж правда? 10.08.2011 16:00
Вай вай какой праведный нашелся? Посмотри на себя, неужели на самом деле ты такой праведный и как без бабла можна поступить в твой универ? Что слабо признаться и сказать откуда бабло, за которое построил котеджи и парк иномарок купил
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
+1 #1 ЧІ ТІ, чи не ті 10.08.2011 14:24
Вдала фотка. :lol: По ній добре видно, що Лега - БЛИСКУЧИЙ оратор, справжній КРАСНОбай. :oops:
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100