реклама

реклама

Віталій Бут, колишній голова облорганізації Партії регіонів, колишній ректор Черкаської академії пожежної безпеки, колишній заступник міністра надзвичайних ситуацій, очолює обласну організацію партії «Наш край».

Віталій Петрович керував черкаською ПР до Сергія Тулуба, тобто в ті часи, коли ця партія не була при владі. Втім, пан Бут не любив казати про себе, що він «в опозиції».

«Пусте критиканство – для слабких», – заявляв він у інтерв’ю «Антені» в 2009 році, коли очолив місцеве відгалуження партії Януковича. Схожі підходи він демонструє і зараз.

– Мені взагалі не подобається поняття «опозиція до влади», – сказав голова «Нашого краю» в інтерв’ю сайту «Вичерпно». – Владу вибрав народ. Це виходить, що ми в опозиції до народу. Такого не може бути апріорі. Ми в опозиції до дурості, до чванства, корупції, до людей, які жодного дня не працювали в народному господарстві, в опозиції до байдужості.

За словами пана Бута, «Наш край» – це «не партія одного вождя», як це є в багатьох інших партіях.

– У нас є декілька співголів партії... До нашої партії входять люди справи – мери міст – теперішні і минулі, громадські діячі, – презентував свою політичну силу Віталій Бут.

реклама

Коментарі  

 
+21 #2 незнайка 28.09.2015 10:29
выборы усе покажуть
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 
 
-12 #1 черкащанин 28.09.2015 10:24
Молодці, так тримати - партія господарників і порядних авторитетних людей!!!!!
Цитувати | Поскаржитись на коментар
 

Додати коментар

Звертаємо Вашу увагу, що "Прочерк" - це майданчик коректних дискусій!

Цікаві новини звідусіль

реклама Делікат

bigmir)net TOP 100